Кендал Дженър споделя какво търси в мъжете

Моделът не обича да се преструва

2018-01-30 16:00:00
Кендал Дженър споделя какво търси в мъжете
Снимка: Instagram

Звездата от 'Keeping Up With The Kardashians' споделя какво търси в един мъж когато излезе на първа среща, за да разбере дали имат бъдеще заедно.

 

Тя казва: 'Трябва да се чувствам комфортно. Ясно е, че първите срещи са неловки, но ако срещна някой, с който се чувствам добре и си прекарвам приятно, забавлявам се и не искам да си тръгвам, това е чудесно'.

 

На въпроса как си представя перфектната първа целувка, тя отговаря: 'Химията е важна, определено. Трябва да я усетиш. Трябва да те привлича. Не обичам да се преструвам. Ако не усещам нещо, няма да се насилвам да го направя. Просто ще кажа: 'ОК, чао'.

 

 

Междувременно, Кендал по-рано сподели, че иска да живее във ферма 'насред нищото'. Тя каза: 'Моят живот е необичаен, но с това идват много отговорности.

 

Трябваше да порасна много бързо и да се справям с проблемите, а 22 години не са много. Има дни, седмици и дори месеци, в които просто не спираш'.

 

'Познавате ме, знаете колко се дразня от дребните неща. Ако нещо не върви по план, откачам.

 

Понякога просто искам да отива във ферма и да не говоря с никой – просто да съществувам по средата на нищото', споделя тя.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия