Хю Джакман обича децата му да 'командват'

Актьорът държи на доброто родителско отношение

2018-01-09 10:30:00
Хю Джакман обича децата му да 'командват'
Снимка: Instagram

Звездата от 'Wolverine' смята, че е 'много важно' децата му – Ава (12) и Оскар (18), които има със съпругата си Дебора, да се чувстват 'уважавани'.

 

 

Той казва: 'Като родител.. много е важно за мен.. моите деца да чувстват, че заслужават уважение, че заслужават добро отношение и да знаят, че не бива да търпят друго, защото злоупотребата с власт идва в много различни форми'.

 

'Понякога изглежда дори очарователна. Може да стане неусетно и аз им говоря за това през цялото време. Моето мото с децата ми е 'Вие командвате'.

 

 

 

46-актьор се смята за добър пример и добавя: 'Няма значение каква е професията ти, винаги е трудно и има напрежение. Трудно е да намериш работа и да я задържиш'.

 

'Поради възрастта на моята съпруга, ние започнахме с инвитро процедури, които се оказаха неуспешни. Помня, че тя каза: 'При всички положения ще осиновим – нека го направим сега'.

 

'Когато решихме да осиновим, въпросът беше къде е най-нужно. Разбрахме, че има проблем с децата от смесени раси. Повечето хора търсят деца, които приличат на тях, но честно казано за мен и Деб това нямаше никакво значение', добавя Джакман.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия