Гери-Никол: Рут Колева да обърне внимание на себе си

Певицата с отговор на нападките

2017-04-04 14:00:00
Гери-Никол: Рут Колева да обърне внимание на себе си
Снимка: Facebook

Съвсем наскоро Рут Колева излезе с обвинение, че Гери-Никол е давала подкупи, за да вземе участие на „Евровизия“, младата изпълнителка се възползва от правото си на отговор.

 

„Истината е една – моите фенове избраха аз да представям България. Имаше гласуване и бях на първо място, не знам точно с колко гласа. На второ място беше Кристиян Костов, който ще замине за Украйна. Аз никога не съм се натискала да участвам на „Евровизия“, нито ми е било фикс идея. Просто хората, включително и от чужбина, пожелаха аз да представям страната. След това обаче се изписаха купища лъжи и поръчани статии с ясната цел да ме очернят отново. Не знам какво се случи и защо аз няма да замина. Имам си някакви предположения и догадки в моята глава. Всеки човек, който се позамисли, може да си направи реална преценка защо стана така. Но не съжалявам за нищо“, обяснява Гери-Никол пред списание LOVE style.

 

Тя категорично отрича нападките на Рут Колева, че е е давала подкуп на БНТ, за да замине за Украйна.

 

„Ако баща ми е дал някакви пари, защо аз не представям България? Говореше се за някакви космически суми от по 100 000-200 000 лева, което е пълна глупост. Никога никой от моите родители или близки не е давал пари, за да успея. Всичко, което съм постигнала, е благодарение на собствените ми качества. Това, че някакви неуспешни хора не могат да се успокоят от факта, че нямат абсолютно никакъв просперитет, си е абсолютен техен проблем. Единственото, което могат да направят, е да обърнат внимание на себе си, за да бъдат малко по-успешни. Г-ца Рут Колева може би трябва да си смени цвета на косата, за да я разпознаят повече, защото с този нюанс доста се заседя. Нападките ѝ към мен са от злоба“, коментира още поп певицата.

 

Гери-Никол внася яснота и относно отношенията си с Криско, Дара и Тита. С рапъра са в нормални отношения, въпреки че вече не работят заедно. А и тя не изключва това някога отново да се случи. Много харесва конкурентката си Тита и дори наскоро си припявала нейна песен и хората били много изненадани.

 

„Нямаме никакви конфликти и с Дарина Йотова, ние се познаваме от малки дечица. Продължаваме да сме в едни суперхармонични отношения – чуваме се, виждаме се, забавляваме се заедно. Няма какво да делим. Това са отново някакви измислици и драми, съчинени от някого. Спокойно дори мога да я нарека и приятелка, не просто колежка. Категорично отричам упорития слух, че съм я натопила за наркотиците. На първо място всеки може да прави каквото иска, никога не съм била лъжкиня или клюкарка. Аз не говоря за другите хора, те го правят, така че това със сигурност не е в стила ми“, признава още Гери-Никол.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия