Първото Secret Urban Party озвучи София

2014-12-22 14:15:00
Първото Secret Urban Party озвучи София

Съботната нощ на 20 декември 2014-а бе белязана от грандиозното пилотно Secret Urban Party (SUP), което издигна над 1000 гости високо, много високо с уникален сет и лайв в столичната Infinity Tower. Организаторите грабнаха звука на града от улиците и го извисиха до небесата, за да поднесат за първи път на живо „Саундтракът на София“ – единственият по рода си албум, уловил пълнокръвния ритъм на столичния градски живот.

 

За неповторимото изживяване допринесе жестокият сет на DJ Sava от Camp Sessions, който разтърси последните етажи на кулата заедно с яките фрийстайл и рими на Неги и Фийл. Истинският фурор сред присъстващите беше допълнен и с неповторимата Рут, която украси сцената с кадифения си, перфектен глас, правейки купона още по-незабравим.Купонът нямаше да бъде същият и без колоритното присъствие на бат Венци.

 

Първото издание на SUP предизвика невиждан интерес и отведе меломаните на място, на което никога не са били преди – това бе пилотното събитие, което се проведе на 19-я етаж на столичната Infinity Tower, която разкри за всички гости спиращи дъха картини на нощна София.

 

В съботната вечер всички преоткриха представите си за градски купон и се оставиха ърбън музиката да ги води. И ще го направят пак, защото това не е единственото Secret Urban Party, което ще остави трайни следи в съзнанието им, ще има още много такива. Затова ще следят ъпдейтите на Фейсбук страницата на ивента, за да са винаги в крак с това какво ги очаква. Защото ние не спираме до тук!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия