Кои актьори пръскат най-много сексапил? (+ снимки)

2014-06-17 11:19:00
Кои актьори пръскат най-много сексапил? (+ снимки)
Снимка: Reuters

Меган Фокс се оказа не само много добра актриса, но и адски сексапилна дама. Тя оглави класацията за най-сексапилна жена в света, изготвена от производителя на интимни продукти „Swoon“.

 

Актрисата определено е имала силна конкуренция за първото място в лицата на Скарлет Йохансон и Пенелопе Крус, които останали съответно на втора и трета позиция.

 

 

Меган Фокс е родена на 16 май 1986 година в Рокууд, САЩ. На 10-годишна възраст се премества със семейството си във Флорида. На 13 години започва кариерата си като модел и през 1999 година печели няколко престижни конкурса.

 

През 2001 година снима първия си филм - „Holiday in the Sun“. Година по-късно участва в 122 серии на сериала „Ocean Ave“ и в един епизод от сериала „Двама мъже и половина“.

 

Актрисата е сгодена за Браян Остийн Грийн в продължение на 3 години, след което двамата се разделят за два месеца. През пролетта на 2009 година се събират отново и година по-късно сключват брак. През септември 2012 година на бял свят се появява синът им Ноа Шенън Грийн.

 

При мъжете на почетното първо място се нарежда Джони Деп, следван от колегите си Джордж Клуни и Брадли Купър.

 

Мерилин Монро и сър Шон Конъри пък бяха обявени за най-обаятелни филмови звезди на всички времена.

 

Вижте снимки на сексапилните актьори тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия