Списък на най-горещите партита около България

2013-10-29 11:22:00
Списък на най-горещите партита около България
Снимка: Dreamstime

Лятото може да си е отишло, но това не означава, че трябва да загубите настроението си за купони. Не времето е определящо, а хората, с които сте. Ако ви е омръзнало да купонясвате в града, в който живеете, то може да разнообразите малко своя “party” живот, като отидете някъде извън България. Сигурно не се сещате за някое определено парти, на което искате да отидете, затова ще сме ви направили списък със събития, която ще се състоят в радиус 1 000 километра от София. Вижте къде си заслужава да купонясвате:

 

31 октомври

 

Къде: Space Club - Букурещ, Румъния

Кой: Nima Gorji

 

 

Въпреки че повечето от вас сигурно вече имат планове за Halloween, не ви пречи да си ги промените и да разнообразите тази година и вместо да се маскирате, да отидете да се забавлявате на 400 километра от София.

 

1 ноември

 

Къде: Club Cristal – Букурещ, Румъния

Кой: Andhim

 

 

Ако имаш достатъчно свободно време и финансови средства, може да останеш в Букурещ поне до събота и да посетиш още едно парти. Заслужава си!

 

Къде: Kasette – Истанбул, Турция

Кой: Agaric

 

 

Истанбул също не е далечна дестинация. Един от най-посещаваните градове в Турция се намира само на 500 километра от София. Може да отидете на купон в петък, да разгледате града за един-два дни и да се приберете у дома в неделя.

 

Къде: Space Club – Букурещ, Румъния

Кой: Dorian Paic

 

 

Още едно готино парти в Букурещ, което си заслужава да посетите! Къде: ON – Истанбул, Турция Кой: Pan-Pot 2 ноември

 

Къде: Club Kristal – Букурещ, Румъния

Кой: Alan Fitzpatrick

 

 

Къде: Fuzz Club – Атина, Гърция

Кой: Chris Liebing, Heartthrob

 

 

Атина се намира по-далеч от София – на 804 километра, но пътят си заслужава. Купонът ще бъде гарантиран и определено ще си изкарате готино!

 

Къде: 7 Sins Club – Атина, Гърция

Кой: Stephan Bodzin

 

 

Къде: Coo Cafe Bar – Солун, Гърция

Кой: Xosar

 

 

Хубавото на Солун, е че се намира на близо 300 километра от София, има какво да се види и там стават страхотни купони. Затова не се чуди, ами отивай! :) Къде: Studio Martin – Букурещ, Румъния Кой: Loco Dice, Alexkid Поредното готино парти, което ще се проведе в Букурещ. Може да отидете там на 31-ви октомври, да посетите три партита и да се приберете у дома в неделя вечерта, заредени с положителни емоции и много настроение.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия