11 странни неща, които всички съквартиранти правят

2014-10-30 14:46:00
11 странни неща, които всички съквартиранти правят
Снимка: thinkstockphotos.com

Да си имаш съквартирант определено е готино преживяване. Забавлявате се заедно, учиш се да съжителстваш с друг човек и да се съобразявате взаимно с навиците, които имате, рядко се карате, защото знаете, че сте постоянно заедно и рано или късно ще ви мине, не се сърдите за глупости и рядко си правите забележки. Ако все още не си си имал съквартирант, виж кои са нещата, които най-често правят младежите, които живеят заедно:

 

1. Лежите заедно на диване за следобедна дрямка. Понякога е хубаво да знаеш, че не си сам, дори когато спиш или си почиваш. Всичко е по-хубаво в компанията на любим човек, което не е задължително да бъде твоята половинка.

 

 

2. Поглеждаш се как изглеждаш в огледалото на съквартиранта си, защото знаеш твоето какво ще покаже. Установил си, че в неговото огледало изглеждаш по-секси.

 

3. Спонтанно започвате да танцувате, когато пуснат любимата ви песен. Не ви интересува, че сте сами и се намирате в стаята си, а не в дискотеката.

 

4. Пеете страхотно заедно, защото го правите в синхрон. А го правите добре, защото често пеете. Хубаво е да не пееш сам, особено когато го правиш фалшиво! :D

 

5. Не се притесняваш да си облечеш старата тениска и да си сложиш тюрбан на главата. Панталоните са забранени - по гащи е далеч по-удобно, когато си си у дома!

 

6. Увеличаваш без притеснение, когато са пуснали любимото ти предаване/сериал. Знаеш, че съквартирантът ти няма да има нищо против и би направил същото, ако дават по телевизията нещо, което го интересува.

 

7. Взаимно се оплаквате колко сте дебели и колко добре би било да започнете редовно да ходите на фитнес. В същото време се тъпчете с течен шоколад с голяма лъжица директно от буркана.

 

8. Пишете си съобщения, защото ви мързи прекалено много да отидете в другата стая и да си говорите.

 

9. Знаеш какво да поръчаш на съквартиранта си за ядене, защото си наясно кои са любимите му храни и какво не яде. Той знае същото за теб. Така често се случва да се прибереш гладен и да има храна, купена специално за теб.

 

10. Пикаеш на отворена врата. Защо да си правиш труда да я затваряш, като след минутка вече ще си извън банята?

 

11. Споделяш си всичко, без да се притесняваш, без да украсяваш и без да криеш някакви неща. Не ти е проблем да разкажеш на съквартиранта ти как си се напикал от страх преди години, когато си се возил на скоростно влакче или как дълго време си си падал по класната от 1 до 4 клас.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Lodos
преди 9 години

Aбе кой нормaлен човек пикaе нa отворенa врaтa нaли другия човек ще те види ?????????


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия