Как да запазиш лятното си настроение

2015-10-24 16:02:00
Как да запазиш лятното си настроение
Снимка: freedigitalphotos.net

Със сигурност през изминалия сезон настроението ти беше много по-добро – беше по-лъчезарен/а, по-секси и най-вече по-спокоен/а. Със смяната на времето е трудно да запазиш това емоционално равновесие, особено заради стреса от училище/университет/работа. Но ние ще те насочим какви трикове да прилагаш, за да редуцираш неприятната емоция от идващия студен сезон.

 

Бъди позитивно настроен/а. Когато станеш сутрин, дори времето да е мрачно, мисли колко прекрасен ще бъде денят ти. Мисли си как ще отидеш на училище/лекции/работа и ще се забавляваш със съучениците/колегите си в междучасията/почивките (създаването на добро настроение на учебното/работно място е от изключителна важност), после ще чакаш края на изтощителния ден, за да излезеш с приятели да се разтовариш и накрая ще дойде време за така чакания сън. Отдай се на емоциите, смей се с приятелите си,  така ще останеш в хармония със себе си. По-освободеното поведение позволява да се отървеш от стреса и напрежението. Усмихвай се и се радвай на всичко, бъди отворена към всички и създавай нови контакти. Така външните фактори (времето навън) няма да оказват толкова дълбоко влияние върху настроението ти.

 

 

Разхождай се по-често сред природата. Да си в контакт с природата означава да запазиш връзката си със светлината и да се заредиш с положителна енергия. Тялото ти се нуждае от слънчевите лъчи, тъй като те му помагат да синтезира витамин D, който ти е нужен, за да имаш здрави кости. Избягвай да стоиш затворен/а вкъщи. Излизай, спортувай, срещай се с приятели, организирайте си пътувания в планината. Там ще поемеш максимално чист въздух. Това със сигурност ще подейства много добре на настроението и здравето ти.

 

Прави секс по-често. Наличието или липсата на секс е един от основните фактори, които определят настроението ти. Правенето на секс те кара да се чувстваш добре, а желанието и удоволствието от него са определящи за психическото и физическото ти здраве. Така че прави секс сутрин, обед, вечер, когато имаш възможност, може и по няколко пъти на ден. Единственото, което трябва да правиш е да поддържаш желанието у партньора ти и да внасяте разнообразие в сексуалния ви живот. Важното е винаги да отделяте време за ласки и интимни лудории.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия