Основните неща, които трябва да знаеш за зодиите

2016-05-17 13:11:00
Основните неща, които трябва да знаеш за зодиите
Снимка: freedigitalphotos.net

Някои не вярват, но зодиите имат особено голямо значение в живота ни. Всяка зодия си има някаква особеност. Ако искаш да подобриш отношенията си с всяка зодия, по-добре се запознай с характеристиките на всяка. Но понеже това отнема доста време, ние ще те запознаем накратко с особеностите на всяка. Важните характеристики на зодиите:

 

Ако познаваш чертите на всяка зодия, ще можеш да ги опознаеш по-добре, макар да познаваш хората отскоро. Така поне ще знаеш какво да очакваш от тях и ще ти бъде по-лесно.

 

 

Овен – те са хора на живота и мразят сивото ежедневие и винаги търсят начин да се  разнообразят и забавляват. Истински приятели са и могат да ти окажат голяма подкрепа, ако имаш нужда.

 

Телец – единствената им цел е да се живеят живота си на максимум. Амбициозни и изискват много от околните.

 

Близнаци – доста общителни, хора на живота, които обичат разнообразието, не са особено решителни. Различни са от другите, доста харизматични, но много внимавай, ако решиш да си вземеш Близнак вкъщи, преди да се решиш на това „приключение“ опознай доста добре въпросния човек.

 

Рак – тези хора са доста чувствителни и привързани към дома и семейството си. Доста постоянни са, знаят какво искат и търсят хора със сходни интереси, за да споделят живота си с тях.

 

Лъв – много чувствителни и винаги пазят това, което обичат. На моменти доста своенравни натури и егото им идва в повече, но като цяло са добри души.

 

Дева – хора, които знаят какво искат и никога не приемат „не“ за отговор. Много интелигентни и дръзки.

 

Везни – равновесието и смелостта, това са думите, които описват най-добре този зодиакален знак. Винаги търсят начин да разрешат проблемите на другите и да балансират, доста искрени са.

 

Скорпион – малко студени хора, но имат голяма интуиция и са реалисти. Истински приятели са, силно обичат и мразят, доста страстни любовници и леко обидчиви.

 

Стрелец – обичат живота, много са харизматични и са хора с характер. Доста влюбчиви са и много отворени към хората.

 

Козирог – затворени, но искрени. Любезни са и им харесва да бъдат със семейството и приятелите си.

 

Водолей – независими и харизматични. Това са хората, които не се нуждаят от никого, за да се оправят в живота. Могат на моменти да бъдат малко завистливи, но също така и доста обичливи, когато поискат.

 

Риби – емоционални и обичливи. Понякога се нуждаят от уединение, за да могат да преосмислят живота и нуждите си. Ревниви са, хора реалисти, здраво стъпили на земята.

 

Надяваме се да сме ти били полезни и да си успяла да опознаеш малко зодиите. Разбира се, че не всичко е истина, защото много зависи от асцендента и човека. Но хората отговарят на поне една характеристика от зодията си.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
jghgh
преди 8 години

не.статия пълна скръб.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия