Прически според зодията [за момичета]

2015-07-27 14:54:00
Прически според зодията [за момичета]
Снимка: iStock

Зодиакалният знак оказва влияние върху много неща, свързани с нас – характера, сексуалността, предпочитанията към определени храни, нещата, които харесваме и т.н. От зодията зависи и какви прически ни отиват.

 

Овен – голяма част от представителките на тази зодия имат доста натоварена програма, затова прическата трябва да бъде практична и в същото време стилна. За през деня е добре като идея косата да се носи на конска опашка, докато за вечерта по-подходящ е френският кок.

 

Телец – за дамите от този зодиакален знак прическата трябва да е едновременно практична и женствена. На тях им отива коса със средна дължина, както и ретро визия, която се създава с малко обем в корените.

 

Близнаци – представителките на тази зодия обичат да водят разнообразен начин на живот, затова и често експериментират с прическата си. Те често сменят цветове и дължини в зависимост от настроението. За да могат да си правят най-различни прически, на Близнаците ще им бъде най-добре, ако косата е на пластове.

 

 

Рак – те са емоционални личности, които доста често реагират спонтанно. Раците предпочитат коса с практична дължина и форма, която е лесна за поддръжка. Те обичат да експериментират с цветовете и е истина, че повечето им отиват адски много.

 

Лъв – лъвиците са харизматични и суетни личности, които отделят доста време на външния си вид, особено на косата. Те винаги имат безупречна прическа и отдалеч си личи, че гривата им е добре поддържана. За ежедневна прическа за тях е подходящ обем в корените и плетен венец, а за вечерта – класически висок кок.

 

Дева – това е най-практичната зодия в зодиака, но когато стане дума за прически, девите предпочитат да заложат на нещо женствено и красиво, а не на нещо рационално. На тях им отиват изключително много прически с букли.

 

Везни – представителките на тази зодия търсят баланса и хармонията във всичко около нас. Те искат прическа, която хем да е семпла, хем да е стилна, небрежна, красива и женствена. Най-добрият избор за тях е дълга пусната коса на вълни.

 

Скорпион – жените от тази зодия са доста мистериозни. Те привличат вниманието на мъжете, защото са страстни и уверени. Представителките на зодия Скорпион често си правят експерименти с нестандартни прически, защото обичат въображението и креативността. На тях им отиват доста различните варианти на плитките.

 

Стрелец – стрелците са свободолюбиви и авантюристични личности. Те искат прическа, за която няма да е нужно да полагат много грижи, но в същото време ще изглеждат достатъчно женствено. Ще им отива средна дължина на косата с приятни къдрици.

 

Козирог – представителките на тази зодия са стриктни, организирани и подредени личности. Затова на тях им отива нещо семпло като свободно пусната коса с лек обем в корените.

 

Водолей – водолеите обичат да експериментират, особено когато стане въпрос за мода и стил. Те обичат да опитват нови неща и не се страхуват от реакцията на околните. Когато си правят нова прическа, обикновено залагат на ярки и необичайни цветове и дължини.

 

Риби – дамите от този зодиакален знак са наивни, мистични и чувствени. На тях им отива адски много, когато косата е с път на една страна или имат страничен бретон.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия