Французойка легна под ножа, за да заприлича на порно кукла [+ видео]

2014-09-18 15:30:00
Французойка легна под ножа, за да заприлича на порно кукла [+ видео]
Снимка: 2dayfm.com.au

Някои хора са готови да похарчат луди пари, за да променят външния си вид. Френска манекенка похарчи над 30 000 британски лири, за да сбъдне мечтата на живота си – да заприлича едно към едно на надуваема секс кукла, пише в. „Daily mirror”.

 

На снимките си личи, че пластичните хирурзи са се справили много добре с трудната задача. 30-годишната Виктория Уайлд изглежда като току-що извадена от кутията порно кукла.

 

Французойката минала под скалпела, за да ѝ направят огромни устни и бюст. Тя си поставила и свръхгабаритни мигли. Виктория преминала през три сеанса на уголемяване на гърдите, докато достигнат размер 32G. Това ѝ струвало 25 000 британски лири, ринопластиката била на стойност 3 000, а имплантите на устните и ботокса около 2 000.

 

Виктория Уайлд е родом от Кан, Франция. Тя успяла да сбъдне мечтата си с пари, събрани от модни ревюта и с подкрепата на своя приятел Симон.

 

Идеята ѝ да заприлича на секс кукла ѝ хрумнала, докато била тийнейджърка. Тогава тя била симпатично миньонче, което всички наричали Барби. След няколко години тя решила да придаде по-секси оттенък на кукленското си излъчване и така се родила мечтата ѝ да заприлича на надуваема секс кукла.

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия