На кои знаменитости бихме искали да приличаме?

2012-12-27 18:20:00
На кои знаменитости бихме искали да приличаме?
Снимка: Reuters

С всеки изминал ден броят на жените и мъжете, чакащи пред кабинетите на пластичните хирурзи с надеждата поне малко да доближат външния си вид до този на любимите си знаменитости, расте главоломно, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Според скорошна статистика, публикувана на страниците на изданието, все повече и повече хора лягат под ножа с искането да превърнат някоя част от своето лице или тяло в подобна на тази на някоя холивудска звезда.

 

Така например най-желаният от жените нос е този на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън. Трапчинките на певицата Черил Коул също са сред най-исканите от представителките на нежния пол. Притежателката на най-желаната брадичка е моделът Майлин Клас. Що се отнася до очите – дамите искат да се сдобият с такива, подобни на манекенката Роузи Хънтингтън-Уайтли. Певицата Никол Шерцингер тази година е фаворитката сред корекциите на устни.

 

При мъжете актьорът Робърт Патинсън впечатлява с добре оформената си челюст, с която мнозина искат да се сдобият. Бузите на Аштън Къчър и очите на Зак Ефрон са най-желаните сред представителите на силния пол. Що се отнася до устните, тези на Райън Гослинг са най-добрият модел за подражание. Притежателят на най-желания нос пък е Джъд Лоу.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия