Как да събереш в един малък несесер необходимите ти за път гримове

2016-01-13 12:37:00
Как да събереш в един малък несесер необходимите ти за път гримове
Снимка: iStock

Със сигурност ти се е случвало да тръгнеш на път и когато стягаш багажа си да установиш, че нямаш достатъчно място за козметичните продукти, които искаш да вземеш със себе си. В такива моменти ти се иска някак си да събереш декоративната козметика в малък несесер и да имаш продукти, подходящи за всякакви визии – ежедневни, вечерни, парти. Добрата новина е, че това е напълно възможно да се случи.

 

Виж кои са продуктите, които може да събереш в едно малко несесерче и които ще ти бъдат от полза:

 

1. Фон дьо тен – той е задължителен продукти, защото благодарение на него бързо и лесно можем да изравним тена на лицето си.

 

2. Коректор – той ще ти бъде необходим, ако по лицето ти има пъпчици и несъвършенства за прикриване. Най-добре е да имаш палитра от коректори, които да прикриват различни несъвършенства – тонове за тъмни кръгове под очите, пъпчици, червенини и т.н.

 

 

3. Сенки – трябва ти палитра сенки, в която да има матови кафяви сенки, които ще са ти необходими за оформяне на веждите, както и черни сенки, които ще свършат идеална работа за очна линия, ако ще излизаш вечерно време. Хубаво е да има и по-неутрални цветове за ежедневни визии, както и 1-2 по-тъмни нюанса, подходящи за опушени гримове.

 

4. Черен молив – въпреки че повечето жени го използват рядко, добре е да го вземеш със себе си, така и така не заема почти никакво място.

 

5. Спирала.

 

6. Балсам за устни и поне две червила – едното с лек розов нюанс, подходящо за през деня, а другото червено за вечерни излизания.

 

Освен грим, трябва да вземем със себе си и инструменти, които ще ни помагат да го нанасяме. Кои са те? Ние ти препоръчваме бюти блендер за преливане на фон дьо тен и коректори, двойна четка за поставяне на пудра и руж, втора двойна четка, пухкава четка и мъничка четка за нанасяне на очна линия.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия