Начинът, по който тя носи чантата си, разкрива характера ѝ

2015-10-02 14:42:00
Начинът, по който тя носи чантата си, разкрива характера ѝ
Снимка: iStock

Начинът, по който една жена носи чантата си, разкрива доста за нейния характер. Уверените представителки на нежния пол носят чантите си като куфарче за документи. Те обичат да ходят с такива чанти и на официални събития, вместо с елегантни мъничко аксесоари. По този начин привличат внимание върху работата си и колко важна е тя за тях.

 

Стеснителните дами предпочитат да носят малка чанта отпред, преметната през тялото. Ако чантата се носи по същия начин, но отзад, то това показва, че жената не се интересува от външния си вид в момента.

 

 

Дамите с високо самочувствие и положение в обществото носят чантата си преметната през лакътя. По този начин те не могат да използват едната си ръка, като по този начин показват, че има друг, който изпълнява вместо тях досадните ангажименти, които имат. Също така дамите, които имат високо мнение за себе си, си носят чантата на лакътя, за да покажат на околните колко скъпа е и как добре пасва на дрехите, с които са облечени.

 

Практичните представителки на нежния пол носят чантата си на рамо близо до тялото. За тях по-важна е удобството, отколкото външният вид. Те предпочитат да се чувстват свободни и комфортно, отколкото да изглеждат зашеметяващо. Ако чантата се люлее свободно през рамото, това показва, че жената е безгрижна.

 

Жените, които не носят чанта, обикновено се занимават с плащане и спазване на ангажиментите. Те са най-важните в групата и имат сътрудници или обслужващ персонал.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия