Модни съвети за по-пълни момичета

2015-02-18 18:30:00
Модни съвети за по-пълни момичета
Снимка: freeimages.com

Не всички момичета могат да са с тела на супермодели. Има дами, които са по-пухкави и няма нищо лошо в това, стига да не са с наднормено тегло, което вече е опасно за здравето. Всеки човек има различно тяло и дори на по-слабите жени не им отива всяка дреха. Сега ще дадем някои модни съвети на по-пухкавите дами.

 

Определи типа на тялото си. По-пълните жени обикновено са тип круша или тип ябълка. При крушата, тялото е по-пълно в долната част като дупето и бедрата са силно изразени. Раменете и гърдите, както и корема са много по-слаби. При тялото тип круша, дамите имат много излишни мазнини в областта на корема, а краката и ръцете им са слаби. Когато определиш какво е тялото ти, ще можеш да подчертаваш по-добре силните си страни.

 

Подбери бельото си правилно. Оказва се, че повечето жени не носят правилния размер сутиен. Това е много неприятно, защото неудобният сутиен може да навреди на гърдите. Другата причина е, че по-стегнатото бельо ще ти помогне да изглеждаш като колбас. Наистина е грозно сутиенът да те прищипва. Избери си точния размер, за да нямаш такъв проблем.

 

Освен това, сутиените трябва да повдигат много хубаво бюста. Намери подходящият за теб, може да използваш и такъв с подплънки. Така той ще повдигне и уголеми бюста ти, като го подчертае. Важно е да акцентираш върху него, за да прикриеш пухкавото си коремче.

 

Пола и панталон според типа тяло. Ако тялото ти е тип круша, по-добре избери поли и не носи панталони. При момичетата с тяло ябълка е обратното, трябва да наблегнат на панталоните. Първият тип жени не бива да подчертават талията, затова е по-добре да заложат на дълги блузи, сака и туники. Момичетата с тяло тип круша могат да избират по-широки блузи, които да не показват коремчето.

 

Добавяй аксесоари. Искаш да изглеждаш като модел от световните подиуми? Постарай се да разкрасиш тоалета си. Добави аксесоари, например издължени обеци. Те оптически карат врата да изглежда по-дълъг. Голямата чанта прави притежателката ѝ по-дребна и слаба.

 

Внимавай с обувките! Обувките могат да те направят много по-стройна и елегантна, но могат и да съсипят цялата ти визия. Момичетата с тяло тип круша трябва да внимават с токовете, да не подчертават глезена и да не се качват на големи височини. Тънките токчета не се препоръчват. Ябълките могат да си позволят всякакви токчета, дори тънки и високи.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия