Как може да имате красив бюст без пластични операции?

2012-04-17 10:01:00
Как може да имате красив бюст без пластични операции?
Снимка: sxc.hu

Има най-различни начини, които могат да ви помогнат да притежавате красив бюст. Най-добрите естествени процедури са със студена вода. Те са с доказан ефект и освен, че ще направят гърдите ви по-стегнати, те ще ви помогнат и да увеличите малко техния размер. 

 

За да станете горда притежателка на красив бюст, без да се подлагате на пластични операции, трябва ежедневно да масажирате гърдите си с гъба, накисната в студена вода.  Не забравяйте, че е много важно да сте изправена, за да не изглеждате гърдите ви увиснали. На повечето хора им е трудно да ходят изправени и постигат това след многобройни упражнения.

 

 


Освен добрата стойка за гърдите е важно и дишането. Хубаво е сутрин да отделяте няколко минути и да дишате като йогите. Има три вида йога дишане - "победно" дишане, черепно дишане и прочистване на каналите. 

 


Храната също оказва влияние върху бюста на една жена. Наблегнете на консумацията на зърнени храни, пшеничен зародиш, риба, спанак, овесени ядки и сусамени семена. 
За да имате красиво и стегнато тяло, трябва да не пренебрегвате спорта. Фитнесът и плуването определено ще ви помогнат да се сдобиете с красив бюст.

 


Има и няколко неща, които са в състояние да погубят тонуса и формата на вашия бюст. Вижте кои са те:

 


1. Слънцето - преките ултравиолетови лъчи състаряват кожата преждевременно и могат да ви докарат рак на гърдата. Затова по-добре не се печете без горнище, нищо че ще имате разлика, която не ви допада. Здравето е по-важно от тена!

 


2. Горещата вода - къпането с гореща вода вреди на бюста. Ако все пак обичате горещите вани, не се застоявайте повече от 10 минути.

 


3. Сутиена - много е важно да подбирате внимателно сутиените, които носите. Ако той е прекалено тесен, кръвообращението ви ще бъде затруднено. А ако е прекалено свободен, гърдите ви няма да бъдат добре поддържани и ще се отпуснат.

 


4. Рязкото отслабване - когато една жена свали много килограми за кратък период от време, гърдите придобиват ужасен вид и често по кожата им се появяват стрии.

Хранете сe правилно, спортувайте и няма как да не се чувствате добре в кожата си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
deathly_hallows
преди 12 години

Аз пък съм чувала, че не трябва да се носи сутиен постоянно, за да се тренира мускулатурата на гърдите и да не увисват...

don't say anyth
преди 12 години

Полезно ми се вижда.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия