Анджелина Джоли се притеснява от новата връзка на Брад Пит

Вижте защо

2020-08-31 12:00:00
Анджелина Джоли се притеснява от новата връзка на Брад Пит
Снимка: БГНЕС

Скоро се разбра, че Брад Пит си е намерил ново гадже - 27-годишната моделка Никол Потуралски. Двамата бяха забелязани на екскурзия във Франция и дори се твърди, че са заедно от 9 месеца, но са криели връзката си.

 

Изглежда, бившата жена на актьора, Анджелина Джоли, е притеснена, че новия романс на Брад ще засегне връзката му с децата. Пит и Джоли имат 6 деца.

 

Анджелина изоствали любовния си живот, за да се посвети на грижи за децата, особено по време на пандемията от коронавирус. Източник на "Hollywood Life" съобщава, че 45-годишната актриса е притеснена как ще се отрази новата връзка на Пит на децата.

 

"На Анджелина ѝ пука с кого излиза Брад, ако това ще се отрази на децата им, но иначе тя не проявява интерес към любовния му живот", казва източникът. Твърди се, че тя вече нямала чувства към него, но продължава да го уважава.

 

"Тя отдавна няма никакъв вид романтични чувства към Брад, затова, от тази гледна точка, това не е проблем... Тя се интересува само от това да се увери, че децата са щастливи", коментира източникът.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия