След припадъците: Лил Уейн се чувства добре

Рапърът се възстановява

2017-09-05 14:00:00
След припадъците: Лил Уейн се чувства добре
Снимка: Instagram

Рапърът Лил Уейн, който беше приет в болница заради епилептичен припадък след концерт в Чикаго, се чувства добре, каза дъщеря му Реджайна Картър, съобщи ТАСС.

 

Реджайна благодари в Туитър на феновете на певеца за проявената загриженост. Лил Уейн, който е на 34 години, беше намерен в безсъзнание в хотелската си стая след концерта в Чикаго в неделя.

 

Хора от публиката казаха, че по време на шоуто той е бил много енергичен и е изглеждал съвсем добре. В болницата обаче той е получил втори припадък.

 

Преди малко повече от година Лил Уейн отново беше лекуван, след като получи два леки припадъка. През 2013 г. рапърът, чието истинско име е Дуейн Майкъл Картър младши, прекара няколко дни в болница в Лос Анджелис, след което сподели в радио интервю, че страда от епилепсия и е склонен към припадъци.

 

Роденият в Ню Орлиънс Лил Уейн започва професионалната си кариера едва 9-годишен през 1996 г., когато става най-младият изпълнител, сключил договор с "Кеш мъни рекърдс".

 

Той е спечелил четири награди "Грами". Сп. "Форбс" го постави на 69-о място в класацията на най-високоплатените знаменитости през 2012 г.

 

Състоянието му се оценява на 150 милиона долара. На година изнася около 100 концерта.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия