Звездите разказват каква е била първата им целувка

Историите на Риана, Джиджи Хадид, Тейлър Суифт и др.

2021-02-11 15:00:00
Звездите разказват каква е била първата им целувка
Снимка: Pixabay

Първата целувка е вълнуващ момент за всеки тийнейджър. Тогава за първи път усещате пеперудите в стомаха, краката ви се подкосяват, чувствате се като в приказка, ако тя е с любим човек. Но нека не се лъжем - повечето хора са притеснени не само за първия път в секса, а и за първата целувка. Спокойно, знаменитостите също имат свои срамни истории, що се отнася до първата целувка. Ето и какво споделят те, според материал на "Teen Vogue".

 


Риана

 

"Моята първа целувка беше в гимназията и това беше най-лошото нещо някога. Той просто изхвърли цялата секреция на слюнчените си жлези в устата ми. Това ме травмира. Не се целувах дълго след това", казва тя преди "Rolling Stone".

 

Снимка: БГНЕС


Били Айлиш


Били сподели за първата си целувка по време на свой концерт. Тя каза на феновете си, че момчето не е било доволно от преживяването. "Точно след като се целунахме, той каза: "Уоу, това не беше толкова магично, колкото си мислех, че ще бъде"", посочи певицата.

 

Снимка: БГНЕС


Джиджи Хадид

 

"Моята първа целувка беше в къщата на приятелка. Гледахме хорър филм и аз бях с момчето, което харесвах. Бях на 14 или 15 години, а и двамата носихме скоби. Моята приятелка и момчето, което тя харесваше, излязоха от стаята. Ние с момчето, което харесвах, се целунахме и беше ужасно и неловко. Усещаха се скобите на зъбите. Бях щастлива, че изчакахме малко до следващата целувка", разказва моделката пред списание "W".

 

Снимка: БГНЕС


Тейлър Суифт

 

"Аз бях една от последните останали от приятелската ми група, която още не беше целувала момче. Не беше лоша целувка. Мисля, че беше сладка. След това излизах с момчето една година", споделя певицата пред "Tiger Beat".

 

Снимка: БГНЕС


Зейн Малик

 

"Моята първа целувка се случи, когато бях на 13 години. Аз бях наистина нисък, а тя беше много висока. Затова трябваше да поставя тухла, да стъпя на нея, за да мога да достигна лицето ѝ", обяснява музикантът пред "Seventeen".

 

Снимка: БГНЕС


Мили Боби Браун

 

Първата целувка на актрисата е била за сцена от сериал, в който участва - "Stranger Things". "В крайна сметка, това е само актьорска игра, това е нещо, което трябва да направиш, а аз бих направила всичко за киното. Отрязах косата си, целунах Фин. Определено беше странно. Това беше моята целувка, така че беше странно", казва тя.

 

Снимка: БГНЕС

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия