Седмичен любовен хороскоп 25 - 31 март

Какво очаква тийнеджърите в личен план?

2019-03-26 12:02:00
Седмичен любовен хороскоп 25 - 31 март
Снимка: Pexels

Овен

 

Предстоят разнообразни преживявания. Често ще подлагате решенията си на съмнение, ще ви обземат моменти на несигурност. Обсъждайте текущите затруднения с приятели, на които имате абсолютно доверие или с по-възрастни роднини (братя, сестри). Отстоявайте позициите си, но не го правете за чужда сметка. Уважавайте мнението на гаджето, ако искате той/тя да ви отвърне със същото. В края на седмицата обстановката ще е по-спокойна и ще можете да обсъдите „трудните“ теми без страх от конфликт.

 


Телец

 

В първите няколко дни от седмицата не е изключено да имате затруднения с усвояването на учебния материал. Не се комплексирайте. Причината не е слаба памет или занижени интелектуални способности, а липса на концентрация. Сменете тактиката. Вместо да се опитвате да „изкачвате върховете на науката“ самостоятелно, опитайте се да привлечете и половинката в тази нелека дейност. Неговото/нейното присъствие ще ви окуражи, развесели и успокои. Работата ще потръгне, а вие ще сте доволни, че има с кого да споделите грижите си.

 

Близнаци

 

Ще оцените резултатите от работата си през тази седмица, но не сега, а по-късно. Разнообразни идеи ще ви хрумват, а най-хубавото е, че ще успеете да ги реализирате почти изцяло. Улисани във водовъртежа на собствените си инициативи ще забравите любовния живот за известно време. И, понеже представителите на вашия знак принципно са си късметлии, няма да имате проблеми с половинката на тема: къде беше и защо ме пренебрегваш. През последните няколко дни ще имате възможност да сте заедно по-често и може би да участвате в някакво състезание или конкурс. Емоциите ще са незабравими, независимо че може и да не сте в групата на победителите.

 


Рак

 

Леко сте хаотични и ще ви е трудно да си подредите заниманията. А дори и да го направите често ще се отклонявате и дълбоко в себе си ще чувствате вина, че не сте направили каквото се очаква от вас. Имате нужда от помощ и знаете кой ще е изцяло солидарен с вас. Естествено, че гаджето, което винаги иска да услужи и търси начин да ви зарадва. Споделете намеренията си, бъдете сигурни, че той/тя още в първата минута ще елиминира поне половината от тях като ненужни. Съгласете се, ориентирайте се само към най-важното и се забавлявайте заедно в оставащото ви свободно време. Ефектът ще е 2 в 1 – и работата ще е свършена, и отношенията ще са спокойни.

 

Лъв

 

Добро настроение и изненадващи открития ще са основните характеристики на предстоящата седмица. Половинката ви ще бъде изправена пред някакво изпитание, ще трябва да се справи с нещо ново и непознато. Неговите/нейните умения ще ви удивят и възхитят. Ще ви накарат да промените отношението към връзката си, ще разберете, че изпитвате не само любов, а и дълбоко уважение, че човекът до вас освен чувства притежава и таланти. Ще започнете да споделяте идеите си много по-смело, надявайки се на одобрение и съдействие.

 


Дева

 

Ще е малко трудно да съчетаете текущите си задължения с романтичните преживявания. Възможно е още в първите дни на седмицата да ви натоварят с някакви домашни, семейни задачи, на които няма начин да откажете. Да се погрижите за възрастните си баба и дядо, да помогнете в пролетното почистване или в пренасяне на багаж от едно място на друго. Тези прозаични дейности едва ли ще ви харесат, но чувството за дълг ще заглуши „любовното чуруликане“ на приятел/ката ви. Определете си среща в първия възможен момент, обяснете спокойно какво се е случило и се реванширайте за отсъствието си с нещо, което знаете че той/тя харесва, като боулинг, предпочитан филм или каквото друго ви хрумне.

 

Везни

 

Разни дреболии ще ви развалят настроението още в началото на седмицата. Няма да имате желание да правите каквото и да било и да се виждате с когото и да било. Ситуацията е малко кофти поради две причини. Първо, половинката ви ще се нацупи и ще се чуди какво се случва, а второто, което е и по-важното, все ще се намери някой, който да се възползва от ситуацията и да започне да разнася отровни слухове, за да навреди на отношенията ви. Реагирайте незабавно, още при първия опит да ви „информират“ какво прави той/тя. Чуйте се, вижте се или най-малкото си разменете съобщения и се разберете на 4 очи кой с какво се занимава, ако искате да запазите връзката.

 


Скорпион

 

Едно от най-полезните ви качества е да „виждате невидимото“, да забелязвате важни подробности, които за всички останали са „скрита картинка“. Така успявате да стигнете до правилни заключения в критични моменти. Едно от най-досадните ви качества, обаче, е прословутата ви мнителност, стигаща до подозрителност. И в комбинация с бурни емоции обикновено ви създава сериозни проблеми. Ако имате някакви съмнения спрямо гаджето си, то опитайте да ги обсъдите спокойно и без нотки на обвинение. И не използвайте „силови методи“. Всяко ултимативно условие ще отвори дълбока цепнатина в отношенията ви, която ще е трудно да заличите и, най-вероятно, ще съжалявате.

 

Стрелец

 

Ще получавате огромно количество информация по почти всички въпроси, които ви интересуват. Ще е свързана с обучение в страната, извън страната, с предпочитанията ви в областта на спорта, изкуството или технологиите. Ще има открити форуми, семинари и други форми за срещи по интереси, на които бихте желали да присъствате. Отнасяйте се сериозни към тези възможности. Изберете онези от тях, които имат традиции и са популярни с обективността на данните, които предлагат. Посещавайте ги заедно с половинката си. Така не само ще сте сигурни за неговите/нейните стремежи, но и ще уеднаквите предпочитанията си.

 

Козирог

 

Не обсъждайте лични въпроси пред съучениците си или съседи, с които играете навън. Рано или късно тайните ви ще бъдат разгласени и ще стигнат до ушите точно на този, който най-малко трябва да ги чуе. Не давайте повод на околните да обсъждат отношенията ви и да се набъркват със съвети и личен опит. През тази седмица както вашето настроение, така и неговото/нейното ще са променливи. Избягвайте спорните теми. Ако не сте намерили общо решение по тях до момента, няма да го намерите и в следващите няколко дни. Насрочвайте срещите си ден за ден и ги отменяйте своевременно, усетите ли че сте неспокойни. По-добре е да не се виждате 1-2 дни, отколкото да си обърнете гръб за винаги.

 

Водолей

 

Каквото и да се случи ще трябва да се мобилизирате. През тази седмица е много важно да покажете самостоятелност. Ще се наложи да се справите с различни предизвикателства, но след като те останат в миналото ви ще се чувствате много по-сигурни в уменията си. Гаджето ще ви предложи безусловната си подкрепа. Приемете с благодарност, с усмивка, с доверие, но… без да се възползвате. Нека той/тя остане с впечатлението, че за вас това са дреболии, за които няма начин да не намерите решение. Бъдете сигурни, че след това ще сте спечелили не само искрена любов, но и заслужен респект.

 

Риби

 

Незабравими ще са преживяванията за онези представители на вашия знак, които са в романтична връзка съвсем от скоро. Търпението и постоянството ви ще бъдат възнаградени. Може би е било трудно да спечелите сърцето на предпочитаната личност, но сега ще имате възможност да се убедите, че то ви принадлежи изцяло и, ако не за винаги, то поне за дълго. Той/тя ще търси компанията ви непрекъснато и ще се стреми да ви се хареса непрекъснато и с всичко. Не се движете по инерция, но пък и не позволявайте да обсебват времето ви изцяло. Ако сега не установите правилото за личното пространство, по-късно темата може да стане болезнена.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия