Кои ще бъдат най-популярните цветове за коса тази пролет?

Какви са тенденциите?

2019-02-26 17:03:00
Кои ще бъдат най-популярните цветове за коса тази пролет?
Снимка: Pexels

Пролетта наближава, а както добре знаем, това е сезонът, в който природата се ражда за нов живот след дългата и студена зима.

 

Точно този сезон доказано е времето, в което на жените им се иска да направят някакви кардинални промени и също да „съживят“ своята визия. Това е вариант да променим начина, по който изглеждаме, да внесем разнообразие в ежедневието си, а защо не и да открием нещо, което ни отива ужасно много.

 

Разбира се, обикновено тези промени са свързани с косата, като освен прическата, най-разпространените промени идват с цвета. За да бъдете още по-подготвени за промяната, представяме ви различните цветове и комбинациите с кожа и коса, които ще бъдат изключително популярни тази пролет, а най-лесният начин за постигането им е с боя за коса Inoa.

 

Така че избирайте най-добрия цвят за вас и вземете правилната боя за коса.


Карамелено кафяво


Това е един от най-предпочитаните цветове за пролетта. Ако косата ви е светла и сте решили да минете към отбора на по-тъмните нюанси, това ще е особено добър вариант, в който хем няма да е твърде тъмна, хем ще е достатъчно различна от вашия естествен цвят. Комбинацята е изключително добра за дами със светли очи, тъй като така основният акцент ще пада върху погледа и ще се получи красив контраст.

 

Златно русо


Златното русо прави своето блестящо завръщане като основна тенденция тази пролет в колекцията на Лореал. Цветът е изключително подходящ за дами със светли очи и бяла кожа, тъй като внася този луксозен пигмент, с който изглеждаме сексапилни и привлекателни. Златните коси са чудесен начин да се подготвим за слънчевите дни, в които така или иначе косата изсветлява естествено. По този начин ще подчертаете светлия тен на кожата, а ефектът ще бъде същият и след като се сдобиете с малко шоколадов загар.

 

Червен шоколад


Тази комбинация от цветове е изключително подходяща за дами, които имат малко по-тъмен тен на кожата и тъмни очи. Червените нотки ще внесат мистичност и ще се явят красив завършек на малко по-тъмното ви лице. По този начин отново ще изпъкнат очите, а вие ще имате доза мистичност във визията си.

 

Бордо


Един от най-предпочитаните цветове тази пролет е цвят бордо. Косата в тези нюанси е изключително подходяща за дами с кестеняви или тъмни очи, тъй като пигментите в косата ще подчертаят техния дълбок и топъл поглед.

 

Независимо на каква промяна в цвета на косата ще се подложите, не трябва никога да забравяте, че красивата коса далеч не се постига само с нов цвят. Задължително за здравата коса е правилната селекция от продукти. Тук ще подчертаем, че най-добрият избор на козметика е от брандове, които са специализирани именно в тази грижа. Тяхното разнообразно портфолио от продукти ще се погрижи за всеки проблем или специфика на косата по възможно най-добрия начин.

 

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия