Топ 3 тенденции в грима за абитуриенти

Какво да изберем?

2018-05-29 15:30:00
Топ 3 тенденции в грима за абитуриенти
Снимка: Pexels

Абитуриентският бал е едно от най-важните събития за младите дами. Големият ден идва след стабилна подготовка и сериозни решения за визията.

 

За да изглеждаме перфектно, трябва да изберем перфектната рокля според тялото ни и да съчетаем аксесоарите спрямо нея.

 

Разбира се, огромно значение има и гримът. За целта днес ви представяме топ 3 на най-добрите възможни комбинации в грима, с които всяка абитуриентка ще изглежда прекрасно.

 

1. Очна линия и розово червило


Класическата очна линия е страхотен и много сигурен избор за абитуриентките. Тя подчертава окото, а за да се засили нейния ефект можете да добавите перлени сенки върху целия клепач. По този начин ще осигурите не просто котешко око, ами и блясък, който ще откроява погледа ви през целия ден. За устните е добър избор розовото червило, като то задължително трябва да бъде съобразено с нюансите на кожата и косата.

 



2. Богиня в бронз и кафяво


Една от актуалните тенденции в грима за абитуриентки е кафявото и бронзовото. Комбинацията е изключително подходяща както за кафяви, така и за зелени очи. Използват се бронзови сенки с перлен отблясък върху клепача, а основен ефект са дългите и подчертани мигли. Червилото също се придържа в топлата палитра, като за по-дръзките дами се препоръчва цвят на тъмен корал.

 


3. Фаталната жена


Един от най-добрите избори за грим се състои в класическото опушено око. То се постига с тъмни сенки по целия клепач и черен молив по долния. Непосредствено под веждите се поставят светли перлени сенки, за да подчертаят погледа, а дългите мигли са задължителни. Подходящ избор на червило за опушения поглед е тъмното червено, бордо и дори малина. По този начин се постига ефект на фатална жена, който ще направи абитуриентския бал незабравим.

 


Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия