Как да скрием тъмните кръгове под очите

Няколко лесни стъпки

2017-09-29 11:30:00
Как да скрием тъмните кръгове под очите
Снимка: Instagram

Понякога не остава много време за почивка, или сте имали дълга нощ. А може би сте генетично предразположени към тъмни сенки под очите. Но е така ужасно, в случай че резултатът от вашите опити да ги прикриете с грим прилича на насинено око.


Стига да знаете как точно се прави, резултатът може да бъде вълшебен. Научете как от гримьора Марк Едио, който показва своите умения с youtube звездата Лорън Луис.


1. Вземете си коректор за тъмни кръгове в червен цвят

 

Може да ви прозвучи откачено, но червеното покрива много добре тъмните сенки. „По-тъмните кожи имат тенденцията да синеят, когато се образуват кръгове, а червеното убива тези нюанси“, споделя Едио. В случай че имате по-бледа кожа, коректор с цвят тип праскова ще е подходящ за вас.


2. Покрийте и разнесете

 

Разнесете с фон дьо тен червения цвят около очите си. „Понякога фон дьо тенът не е достатъчен“, казва Едио. Добавете малко пудра с четка за грим (не само под очите, а и над тях) – ефектът ще е по-дълготраен, ако използвате потупващи движения. Дори да се получи добре, не пропускайте последната стъпка.

 

3. Добавете лек грим


Дори да сложите само спирала, това ще насочи погледите към красивите ви очи и акцентът няма да пада върху прикритата зона.

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия