Новолунието в Овен носи луд късмет на 4 зодии

Вижте кои са те

2023-03-21 18:00:00
Новолунието в Овен носи луд късмет на 4 зодии
Снимка: iStock/Gencebay Gur

На 21-и март настъпва новолуние в Овен. Изпълваме се с надежди за бъдещето и усещаме, че периодът е зареден с много нови възможности. Сега е времето да постигнем успех и да изпълним целите си. Време е за ново начало. Ето на кои зодии събитието ще се отрази най-добре, според "Style Caster".

 


Овен

 

Нека си признаят - обичат да бъдат забелязвани и да им се отдава внимание. Ценят, когато се чувстват разбрани и когато виждат, че някой оценява самите тях. И именно това се случва по време на новолунието. Всеки мисли за тях, поставя ги на първо място. Самите те се поглеждат в огледалото и виждат нещо съвсем ново в себе си на този ден. Трябва да направят нещо, което символизира тази промяна и новата им идентичност. Не са същият човек, който бяха и това е добре - поемат рискове, казват каквото мислят, защитават принципите си и вярванията си, отворени са към света около себе си. Стават по-могъщи и по-интересни личности. В началото може да се чувстват пренатоварени, но после усещат късмета и значимостта на това събитие.

 

Рак

 

При тях на фокус ще е домът. Мястото, на което се чувстват най-уязвими. Домашните въпрси и личните проблеми ще изискват вниманието им. Всичко се случва зад кулисите, без любопитните погледи, на безопасно място. Ако чувстват, че нямат такова място, на което се чувстват защитени, в безопасност и уютно, може би трябва да помислят къде влагат усилията си. Сега ще са вдъхновени да изчистят жилището, да направят филмова вечер със семейството или да се преместят в нов дом, където ще се чувстват по-добре. Нека слушат сърцето си. За да искат да изследват света и да се чувстват комфортно, трябва първо да намерят красив и спокоен дом, където да могат да бъдат организирани.

 

Везни

 

Усещат, че настъпват промени във връзките. С новолунието получават ново разбиране за даването и получаването. Мотивирани са да направят партньорствата и вързките много по-значими. На фокус са любимите хора, приятелствата, дори враговете. Везните осъзнават кои са главните герои в живота им и каква роля има всеки от тях. Вглеждат се по-внимателно в това как допринасят за успеха на връзките си и в това какво влияние имат върху другите. Така правят някои разкрития и осъзнават какво бъдеще имат с някои хора, с кои искат да прекарат следващите етапи от живота си. Нека разширят хоризонта си и да не се страхуват от промените.

 

Козирог

 

Напоследък хората не могат да спрат да говорят за Козирозите. Сега на фокус излиза публичният им имидж и тези зодии ще са вдъхновени да съобщят някои новини, които променят живота и да подобрят репутацията си. Могат да получат доста похвали и признания сега, особено ако участват в конкурси, състезания или кандидатстват за нова работа. Нека не се бавят. Кариерата им е на фокус и няма да бъде напразно, ако са по-решителни. Изкачват следващото стъпало от стълба, която е много важна за тях. Да не поглеждат назад, ще стигнат върха много по-скоро, отколкото са очаквали.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия