3 зодии, които лесно се разплакват

Вижте кои са те

2023-03-10 18:00:00
3 зодии, които лесно се разплакват
Снимка: Pexels/emre keshavarz

Част от зодиите са много чувствителни, уязвими и раними. Могат да се разплачат почти от всичко, разстройват се дори за дребни неща и доста лесно могат да бъдат наранени. Ето кои са те, според "Pink Villa".

 


Риби

 

Най-емоционалните зодии. Не е изненада, че плачат доста по-често от другите зодии. Много често проливат сълзи, защото им е трудно да контролират чувствата си и да сдържат емоциите си. Дори не могат да кажат за какво точно плачат. Толкова са чувствителни и състрадателни, че понякога дори се разплакват, когато видят друг да реве. Прекалено загрижени са за околните и близките си, раними са.

 

Рак

 

Други водни зодии, които са много чувствителни и уязвими. Емоциите ги владеят, усещат ги много силно и не се страхуват да ги изразяват. Раците доста лесно могат да бъдат трогнати или разстроени, затова бързо се разплакват. Плачат, когато друг страда. Плачат, когато биват предадени. Често премислят и анализират всичко прекалено, драматизират и си набиват в главата неща, които не са така, а после плачат. Много лесно биват наранявани, обиждат се от най-малкото.

 

Везни

 

Ако нараните Везните, те ще плачат и крещят като дете. Тези зодии често се разплакват, защото прекалено много им пука за мнението на другите и коментарите на околните. Искат всеки да ги вижда в добра светлина; не понасят някой да ги съди и лесно се разстройват. Хубавото е, че Везните също често плачат и от щастие. Не приемат нищо за даденост, радват се на живота и плачат на щастливи поводи. Така изразяват благодарността си и показват, че ценят близките.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия