Сезона на Стрелеца - какво ви очаква?

Вижте прогноза за периода

2022-11-23 18:00:00
Сезона на Стрелеца - какво ви очаква?
Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

Сезонът на Стрелеца е тук! Той започва на 23-и ноември и продължава до 22-и декември. Чакат ни вълнуващи промени, приключения, пътувания и може да придобием мъдрост. Ще опитваме нови неща, ще се запознаваме с нови хора и ще разширим хоризонта си. За огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец това ще е щастлив период, а на подвижните зодии Близнаци, Дева и Риби може да им е трудно да се справят с темпото. Ето какво ви очаква, според американския "Cosmopolitan".

 

Овен

 

Учат нещо ново всеки ден. Може да имат възможността да пътуват или да се запишат на нов курс. Или просто да релаксират вкъщи, гледайки много документални филми. Наистина ще израснат през периода.

 

Телец

 

По принцип им харесва да живеят живота си, гледайки по-повърхностно върху нещата, но сега ще искат да се задълбочат. Ще трябва да разследват, да се фокусират, да търсят скритите значения зад някои неща. Най-важното е да са наясно със своите чувства и да познават, да изучат своите мисли, преживявания, чувства, дейнсти.

 

Близнаци

 

Период, в който просто копнеят да си имат партьор и да се гушкат с него вкъщи. Сега връзките ще са на фокус при тях - романтични, платонични, професионални. Ще си прекарват много добре, когато са в компанията на други хора. Ще научат много за другите и себе си чрез връзките.

 

Рак

 

Звездите ги карат да се стегнат през този период и да станат по-организирани. Нездравословните навици, непродуктивните модели на поведение и мързелът са най-големите им врагове сега. Трябва да подредят, да поспят и да се разхождат повече. Грижата за себе си ще им повлияе много добре.

 

Лъв

 

Любов, похот или страст е? Няма значение, тъй като любовният им живот е на фокус сега, разгорещява се и Лъвовете си изкарват страхотно! Чудесен период за срещи и флирт за необвързаните. Животът в спалнята е рай за тях. Обвързаните да опитват нови неща с партньора и да се забавляват.

 

Дева

 

Сезонът на Стрелеца ще ги накара да изследват и разследват миналото си. Връщат се към корените си. Прекарват много време с роднини, стари приятели, може да срещнат и бивши гаджета. Да помислят как миналото им е повлияло, за да станат човека, който са сега? Кое е било позитивно, какво могат да научат от негативното. Трябва да си отговорят на всички тези въпроси.

 

Везни

 

Стават по-социални от всякога. Постоянно си пишат с някого, излизат и прекарват време с приятелите, говорят доста по телефона, скролват из социалните мрежи. Заети ще са. Но графикът им е пълен с планове с тайфата, домашни партита, излизания, пътувания, забавни събития. Ще срещнат много нови хора. Да се наслаждават на периода!

 

Скорпион

 

Трябва да помислят доста. Обсебващи и властни ли са? Споделят ли прекалено много?  Имат ли всички финансови, емоционални и умствени средства, които им трябват или прекарват прекалено много време, помагайки на другите, вместо да се грижат за себе си? През периода ще трябва да помислят върху приоритетите си, да разпределят финансите си и да разрешат проблемите. Нека се фокусират над себе си за известно време.

 

Стрелец

 

Това е техният период и сега е времето да блестят. Под светлините на прожекторите са. Нека са амбициозни, да стартират нови проекти, да кандидатстват на нова работа. Може и да поканят на среща човека, който харесват. Всички начинания през периода ще имат успех и ще са дългосрочни и значими. Ако искат нещо, сега е времето да го постигнат.

 

Козирог

 

Миналото се завръща. Бивши гаджета, стари проекти, стара работа, дори стари приятели, с които са се скарали. Козирозите трябва да се справят с всички тези неща сега. Ако искат да дадат втори шанс, нека пробват. Но ако шестото им чувство им казва да продължат напред, нека направят това. Да изяснят на себе си някои неща и да започнат начисто.

 

Водолей

 

Те са приятелите, които винаги подкрепят и насърчават своите дружки. Но през периода това се променя, точно сега приятелите им подкрепят, мотивират и насърчават Водолеите. Ако са имали непълноценни връзки и отношения, сега могат да ги прекъснат. Ще изгубят някои хора, но и ще срещнат нови и по-добри приятели.

 

Риби

 

Всички погледи са вперени в тях. Рибите трябва да се държат добре. Успехите им ще бъдат признавани и празнувани от всички. Но провалите също ще бъдат забелязвани. Много напрежение пада върху тях. Но колкото по-добре се справят, толкова повече награди ще получат в края на сезона на Стрелеца. Може да се радват на повишение на заплатата или по-добра длъжност.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия