3 зодии, на които им е писано да станат известни

Ето кои са те

2022-08-18 18:00:00
3 зодии, на които им е писано да станат известни
Pexels/Jo Kassis

Някои зодии просто са родени под щастлива звезда. На тях им е писано да станат известни, да забогатеят, да радват публиката с талантите и уменията си, да печелят популярност и внимание. Вижте от кои зодии стават знаменитости, според "Your Tango".

 


Рак

 

Според изследване на Edubirdie, 11,05% от известните личности са зодия Рак. Сигурно не го очаквате, тъй като Раците са по-срамежливи, интровертни, обичат да стоят вкъщи и не са сред най-смелите и ексцентрични хора. Но те могат да печелят внимание по друг начин. Те може да са вкъщи постоянно и да се крият от света, но стават известни чрез интернет изявите си. Постват снимки, клипове, показват талантите си и печелят последователи. Инфлуенсъри са и се радват на внимание, постват постоянно. Селена Гомес и Ариана Гранде са зодия Рак.

 

Лъв

 

Всички знаем, че Лъвовете обичат славата и търсят начини да станат известни, искат да се забелязват и да изпъкват. Те не само жаудват за внимание и слава, те знаят как да задържат тези неща. Смели са, горди, работливи, приключенци, уверени, щедри, обаятелни. 10,8% от знаменитостите са зодия Лъв, показва проучването. Лъвовете са управлявани от Слънцето и винаги искат да са център на внимание. Знаят какво да дадат на хората и кое се харесва. Деми Ловато и Вайола Дейвис са Лъвове.

 

Овен

 

Огнени знаци, които правят впечатление. Те са достатъчно силни, за да се справят с теглото и лошите неща, които идват чрез славата. Смели и страстни зодии, винаги действат, искат да са победители, амбициозни са и преследват мечтите си. 8,95% от известните личности са зодия Овен, показва изследването. Овните са бойците на зодиака, те са лидери, знаят как да командват. От тях стават чудесни политици, лидери на организации и т.н. - не търсят слава в социалните мрежи. Джеки Чан и Лейди Гага са зодия Овен.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 1 година

pojelavam im go ot vse surce. az niamam takiva namerenia. togava kogato mi be6e vremeto ne se slu4i , 4e sega li ? hahahha ama 4e sme6ka


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия