Пълнолунието във Водолей влияе силно на 4 зодии

Вижте кои са те

2022-08-10 18:00:00
Пълнолунието във Водолей влияе силно на 4 зодии
Снимка: Pixabay/ELG21

На 12-и август ни очаква последната Суперлуна за годината. В четвъртък срещу петък ще има пълнолуние в знака на Водолей. Ще бъдем подтикнати да действаме иновативно и да приветстваме промяната в живота си. Ето кои зодии ще са най-силно повлияни, според "Elite Daily".

 


Телец

 

Август е сравнително разрушителен месец за Телците и сега ще се задействат още повече промени. Фокусът ще е върху структури и правила, които от много време са част от професионалния им живот. Като неподвижни и земни знаци, те действат бавно и внимателно, но сега копнеят за нещо ново в живота си и вероятно кариерата е нещото, което ги е спирало да направят това. Време е да се отпуснат и да престанат да стоят в зоната си на комфорт, трябва да има раздвижване.

 

Лъв

 

Техният сезон е сега, тях също ги очакват много промени. Фоусът при Лъвовете е върху връзките. През сезона те бяха независими, но сега трябва да помислят как правилата и границите във връзките с другите им пречат да преследват нещо в кариерата или да са по-иновативни. Те не искаха да приемат, че романтичният им живот се променя, но сега са решени да действат. Нека вложат енергията си в нещо добро - знаят какво искат, да не позволяват някой да ги спира от това, което е най-добро за тях.

 

Скорпион

 

Нуждаят се от иновации, промени и нарушаване на правилата в семейния живот и вкъщи. Подтикнати бяха да приемат огромните промени в любовния живот, но те слагат големи граници, що се касае до личния живот. Пълнолунието ги кара да се загледат по-задълбочено в правилата, касаещи семейния живот и дома. Дали им помагат или вече са отживелица? Някои правила трябва да бъдат нарушени. Нека обмислят как правят място за промените в живота си, особено в тези сфери.

 

Водолей

 

Пълнолунието ще повлияе най-силно на тях. На фокус излизат теми, свързани с личните граници. Ще трябва да поразсъждават над това как дават на себе си пространство за изразяване, без да се ограничават. Чакат ги катаклизми и големи промени в живота вкъщи. Тези промени може да ги карат да се чувстват неудобно, но ги карат да се освободят и личният им живот да потръгне. Ще се отпуснат.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия