Хитовите надуваеми артикули: С какво ще плуваме това лято?

Вижте тенденциите

2022-07-01 15:00:00
Хитовите надуваеми артикули: С какво ще плуваме това лято?
Снимка: Pexels/KoolShooters

Лятото официално е тук, което значи, че вече е време да се подготвим за почивката на морето. Освен с купуването на тънки, стилни дрехи, плажно масло, нови аксесоари, плажни чанти, хавлии и бански, трябва да се заемем и с търсене на подходящи надуваеми артикули за плажа/басейна. Какви са тенденциите при тях и с кои ще изглеждаме най-модерно, ето прогнозата на британския "Cosmopolitan".

 


Еднорог

 

Вечна класика. Надуваемите еднорози, които служат като лодка, пояс или дори дюшек са хит от няколко години насам. Това лято тази тенденция се запазва. Но освен на класическите еднорози в бяло с розови, жълти, оранжеви, лилави и зелени краски, може да заложите и на нетрадиционен еднорог. Например, такъв, който изглежда като лош герой - в жълт, каяво, зелено и с черен рог и черна опашка. Има и надуваеми еднорози, които са дребни и са подходящи за слагане на чаша за партито край басейна.

 

Снимка: Pexels/Kindel Media

 

Палмово листо

 

Дори да не се наслаждавате на почивка на тропическа дестинация, палмовото листо е подходящ аксесоар за плажа. То е зелено и много си отива с морската вода. Служи като дюшек и може да се печете на него в морето, като в същото време се разхлаждате с водата.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Dana Traynor (@dana.traynor)

 

Самолет

 

Време е за експерименти и смели решения! Да, всеки може да плува с корабче или косатка/делфин, но помислете колко нестандартни и оригинални ще сте, ако сте в морето или басейна с надуваем самолет! Това е луксозен надуваем артикул. Има и надуваеми поставки за чаши във формата на самолет.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lyon Air Museum (@lyonairmuseum)

 

Портокал

 

Ананасите и авокадото бяха голям хит през миналите лета, но сега е ред на този цитрусов плод. Дюшеците, калъфките и поясите във формата на поркотал са истински хит. Този оранжев надуваем артикул е в тон с пясъка и слънцето, а освен това напомня на свежите летни коктейли.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Valentine Vanesse (@hellovalentine)

 

Целувка/устни

 

Лятото е време за флиртове, горещи погледи, страст и закачки. Не е изненада, че хит ще са и дюшецитe във формата на устни, които напомнят и за оформянето на целувка. Те са розови или червени - това издава игривост, страст, романтика и т.н. Освен това, много са подходящи, ако сте на моминско парти на морето, празнувате годеж или просто сте на ваканция само с любим човек.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Linzi Moinicken (@linzirox)

 

Лебед

 

Още една класика в жанра. Освен еднорозите и рибите, лебедите също са голям хит за летния сезон. Те са грациозни, издават елегантност и определено ще изпъкнете, ако сте с този бял артикул в морето или басейна. Освен това, надуваемите лебеди са големи - с криле, голяма шия, опашка - ще се чувствате, сякаш сте в собствената си крепост.

 

Снимка: Pexels/L a r a

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия