Сезонът на Рака - какво чака всяка зодия?

Вижте прогноза за периода

2022-06-21 18:00:00
Сезонът на Рака - какво чака всяка зодия?
Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

Сезонът на Раците започва утре и продължава до 22-и юли. С него отбелязваме и началото на лятото. През периода ще трябва да забравим за драмата, да си почиваме, да релаксираме и да сме по-спокойни. Да обърнем внимание на вътрешния си свят, на емоционалната си страна. Водните знаци Рак, Скорпион и Риби ще са най-щастливи през сезона, а предизвикателства ще има за Овен, Везни и Козирог. Ето какво ви очаква, според американския "Cosmopolitan".

 

Овен

 

Това е време за релаксация и спокойствие. Нека се спрат за малко. Прекарват повече време сами през периода и не са в настроение да работят прекалено много, да вършат много задължения. Нека стоят повече вкъщи, да прегърнат интровертната си страна и да си почиват. Заслужават почивка.

 

Телец

 

Учат се как да изразяват чувствата си. За земни знаци като тях, може да е трудно да управляват емоциите си, но точно сега, не им е трудно да разкриват себе си, и това не им се струва странно. Нека кажат на приятелите си колко много означават те за тях, да обяснят на партньора колко го обичат и да отворят сърцето си за чувствата на другите.

 

Близнаци

 

Време е да се отдадат. Не на човек или връзка, но на своите ценности и виждания. Да помислят какво и кои хора значат най-много за тях. Да поразсъждават над това в какво вярват, какви ценности и принципи имат. Да се фокусират над това, сега не е време за развлечения, нека останат сериозни.

 

Рак

 

Техният сезон е, всичко се върти около тях сега! Нека се фокусират над важните за тях връзки, проекти, кариера, защото наистина могат да постигнат големи успехи, сякаш някаква магия им помага. Всичко, което инициират сега, ще е дълготрайно.

 

Лъв

 

Чувстват се леко кисели, затова е по-добре да се затворят в черупката си и да се погрижат за себе си. Имат нужда от време, което да прекарат сами! Сега се справят с някои спомени и мечти от миналото - и добри, и лоши. Трябва да видят какво чувстват и да решат какво ще правят. Нека започнат начисто и махнат товара от себе си.

 

Дева

 

Стават много социални през сезона. Трябва да определят и разберат с кои хора си пасват най-много, ще създават нови приятелства и ще зарежат някои стари приятели, които всъщност са им врагове. Може да има доста промени и разклащания в приятелството, но в края на периода ще си прекарват страхотно с истинските приятели.

 

Везни

 

Работата ще е на фокус за тях и може да има напрежение в тази сфера. Заети са, имат да вършат доста неща, работят за свои кариерни цели. И е важно да работят толкова здраво, колкото могат. Здравата работа ще бъде възнаградена - с повишение на заплатата, нова, по-хубава длъжност. Но ще си личи, ако не са свършили работата добре и това може да доведе до сериозни последствия.

 

Скорпион

 

Въпреки че сезонът на Раците носи вибрации на интровертност, Скорпионите ще са доста приключенски настроени. През периода ще бъдат окуражени да разширят хоризонта си и да видят нови перспективи. Това може да стане като се научат да слушат повече, да се свързват с хора с различен бекграунд и различни вярвания, или дори чрез гледане на документални филми.

 

Стрелец

 

Хората често казват, че те не си падат по сериозните връзки и не се отдават на един човек, но сега това не е така. Сезонът на Раците ги кара да формират здрави, дълбоки, значими връзки. Или да направят съществуващите връзки по-сериозни. Емоционален период за Стрелците, но ще усетят какво значи истинска интимност.

 

Козирог

 

Този сезон е посветен на кооперирането, съдействането, работенето с другите. Независимо дали става въпрос за партньор, колега, най-добър приятел. Козирозите ще изпълнят много задължения. За тях това е и период, в който искат сериозна връзка. Ако търсят любовта, определено ще имат късмет.

 

Водолей

 

Трябва да работят над регулиране на емоциите си. Ако чувстват, че стресът ги съсипва, нека погледнат сериозно над нещата и да ги анализират. Може работата да ги натоварва много или вкъщи да цари хаос. Или пък да са в токсична връзка. Нека бъдат практични, да видят какъв е проблемът, да намерят корена му и така ще успеят да го превъзмогнат. Нека си създадат по-здравословни навици. В края на периода ще се почувстват по-добре.

 

Риби

 

На фокус при тях са романтиката, сексът и забавлението. През периода получават много внимание, засипвани са с романтични жестове и си прекарват просто страхотно. Имат много възможности да изразят обичта си, получават любов и живеят, сякаш всеки ден е последен. Нека се наслаждават на това!

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия