3 зодии, които говорят зад гърба ви

Ето кои са те

2022-06-08 18:00:00
3 зодии, които говорят зад гърба ви
Снимка: Pexels/Savannah Class

Тези зодии могат да са манипулативни, лицемерни и да ви заблуждават. Говорят едно пред вас, съвсем друго - зад гърба ви. Може никога да не ги опознаете или да не разберете какви всъщност са. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

 


Близнаци

 

Не е изненада, че те попадат в списъка. Казва се, че Близнаците имат 2 лица, в тях живеят 2 личности. Затова, често се смятат за най-фалшивите зодии. Адаптивни са, нагласят се според обстановката. Държат се по съвсем различни начини с различните хора. Изглеждат приятелски настроени и хора, които са готови да помагат, но после ви забиват нож в гърба и всъщност се оказват токсични. Общуват много, обожават клюките и разпространяват всякаква информация за приятелите си. Но се държат мило, приятелски, знаят как да изкопчат тайните ви.

 

Стрелец

 

Тези зодии не обичат караниците и споровете. Затова, когато има проблеми, често не ви отговарят, не ви звънят, не се опитват да изяснят ситуацията и да ви обяснят как се чувстват. Никога не отварят напълно сърцето си, предпочитат само да се забавляват и да са безгрижни. Искат да се пазят от скандали и драма. Но така стават фалшиви и двулични - не казват какво всъщност чувстват, преструват се, за да избегнат караницата, не разкриват какво мислят наистина за вас. Искат да угодят и всеки да е весел, затова правят изкуствени комплименти. А може да злобеят зад гърба ви.

 

Риби

 

По принцип, те са много мили и нежни зодии, раздават се за другите, съчувтват им и не са егоисти. Но именно защото търпят много и никой не мисли за тях, те могат да станат опасни. Пасивната агресия не им е чужда. Ако настроението им се влоши и усетят негативна енергия, започват да ви манипулират. Може пред вас да са мили, а зад гърба ви - арогантни. Много емоционални и раними са. При тях проблемът е, че не могат да критикуват приятелите си и да им кажат нещо лошо в лицето - затова говорят зад гърба им. Не успяват да са честни и открити. Преструват се, че харесват нещо, което всъщност мразят.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия