Ретрограден Сатурн - какво да очакват зодиите?

Вижте прогноза за периода

2022-06-03 18:00:00
Ретрограден Сатурн - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay/8385

Планетата на дисциплината и кармата Сатурн започва ретроградното си движение на 4-и юни. То ще продължи до 23-и октомври. Периодът ще ни накара да помислим върху приоритетите си и да отпуснем юздите. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Elite Daily".

 


Овен

 

Учат се как да се обграждат с хора, които ги подкрепят и ги вдъхновяват. И как да съдействат на близките, приятелите, колегите по по-значим начин. Имат силата да променят света, ако станат по-отдадени към обкръжението си.

 

Телец

 

Те пък ще научат, че кариерата им може да не е перфектна, но винаги има място за растеж и подобрение. Да помислят как искат да се развива кариерата им и какви практически мерки могат да вземат, за за проработят нещата. Нека не губят кураж, а да станат по-решителни.

 

Близнаци

 

Перспективата им оформя това, което се случва в живота им. Ако вярват в нещо, ще се чувстват мотивирани да работят за него. Ако не вярват, ще се затворят в себе си и няма да опитат. Нека се научат как да бъдат по-отворени към новото и света, без да губят критичността си.

 

Рак

 

Когато наистина им пука за нещо, започват да се страхуват, че ще го загубят. Този страх може да ги накара или да се вкопчат още повече в това нещо или да се дистанцират от него, за да не бъдат наранени. Да приемат, че не могат да контролират всичко, но могат да се научат да преодоляват страха.

 

Лъв

 

Ще научат много неща за границите, особено що се отнася до връзките. Ако почти не поставят граници, може да си мислят, че всичко е по тяхна вина. Ако границите са прекалено строги, те пък може изобщо да не поемат отговорност за случващото се. Нека намерят баланса.

 

Дева

 

Навиците, които си създават сега, имат по-голямо влияние върху ума им, тялото им, здравето им. Може да осъзнаят как негативно влияят на живота си, чрез решенията си. Това ще ги накара да направят подобрения, що се отнася до доброто здравословно състояние. Нека не бързат, навиците се създават с времето.

 

Везни

 

Трябва да се наслаждават на живота. Но ако се потапят в разни удоволствия, без да има лимит, насладата ще изгуби смисъла си и няма да им носи тръпка, вълнение. Ако пък не си позволяват да се забавляват, ще събудят негодувание. И те трябва да намерят баланса, да се забавляват така, че да се чувстват наградени.

 

Скорпион

 

Да не подценяват увереността, която може да им даде домът. Ако не се грижат за своето място, няма да се чувстват отпочинали. Ако не се излекуват от травмите от ранното детство, това ще навреди на представите им относно това как функционира семейството. Да помислят към тези въпроси, но с любов, а не да наказват себе си.

 

Стрелец

 

Това, което казват, има значение. Думите им могат да създават или да разрушават това, което е около тях. Нека работят върху това да комуникират по-ефективно и да слушат по-внимателно. Да обмислят отново информацията и идеите, които решават да споделят. Да се попитат дали това, което казват, съвпада с ценностите им.

 

Козирог

 

Не могат да предвидят следващата пречка, но могат да се почувстват по-подготвени за нея. Когато имат до себе си сериозни хора, които ги карат да се чувстват в безопасност и ги хващат, когато падат, ще се чувстват по-уверени в себе си и възможността да се завърнат и да опитат отново след трудни периоди. Нека се обградят с такива хора.

 

Водолей

 

Връзката със себе си е най-важната връзка.  Когато започнат да критикуват себе си, да се попитат дали всъщност са добри приятели на себе си. Да не се съсипват и обвиняват, когато са потиснати. Нека сами си подадат ръка.

 

Риби

 

Имат си свой собствен остров, потапят се в себе си и в подсъзнанието си. Там те са господари, но невинаги е лесно да контролират това, което идва и което си отива. Понякога нещо ужасно си прави гнездо в подсъзнанието им и живее там неканено. Нека си върнат контрола и така ще намерят мир.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия