4 зодии, за които ЮНИ ще е вълшебен

Вижте кои са те

2022-06-01 18:00:00
4 зодии, за които ЮНИ ще е вълшебен
Снимка: Pexels/Alessio Cesario

Вече определено усещаме, че лятото идва. Официално това става на 21-и юни, но щом май си отиде и дойде юни, всички вече са в лятно настроение. Завладяват ни емоциите, изпълнени сме с вълнения, правим подготовка за морската почивка и се наслаждаваме на все повече незабравими летни вечери в парка. Времето става все по-топло и сме готови за летни приключения и пътувания. Ето кои зодии ще имат страхотен месец, според "Elite Daily".

 


Близнаци

 

Започват да виждат по-ясно как точно комуникират с околните. Ретроградният Меркурий приключва на 3-и юни и от този момент Близнаците започват да се чувстват повече като себе си. Към средата на месеца получават повече яснота - как споделят мислите си, мненията си и идеите си с другите. Да не се колебаят да кажат на глас това, което мислят. В последно време мислиха отново върху плановете си, сега е време да ги задействат. Сега хората ги слушат внимателно.

 

Рак

 

Да изразяват себе си сега им се струва по-лесно. В началото на месеца са затворени в себе си и са се изолирали от света, това беше така и през май. Но когато дойде техния сезон, това ще се промени. Обмисляха нещата, но след 21-и юни получават енергия и стават жизнени. Всички погледи ще са вперени в тях, но нека това не ги притеснява. Имат да споделят много неща с околните, така че нека се радват на вниманието и да го прегърнат. Да помислят дали са правили своя комфорт и своята сигурност приоритет - сега е перфектното време да постигнат това.

 

Дева

 

Изключително продуктивни са през юни. Ретроградният Меркурий приключва на 3-и юни и след това те най-накрая ще могат да свършат повече работа. По време на ретроградния период бяха по-неорганизирани и разпиляни. Но поне това им даде време да размишляват и направят някои анализи. Към средата на месеца най-накрая получават яснота по някои професионални въпроси. Колегите и клиентите ги слушат много внимателни и Девите ще могат да ги насочат във вярната посока. Направиха нужните проучвания, сега нека използват своя глас и да водят другите.

 

Стрелец

 

Сезонът на Близнаците постави акцент върху връзките им с околните. Но пълнолунието в средата на месеца ще изисква от тях да обмислят как са се се грижили за собствените си необходимости. Свободата е много важно нещо за тях. Разговорите, които проведоха с околните, бяха също много важни, но сега е време да презаредят батериите. Може да са се отнасяли небрежно към себе си, своите истини и своите цели, заради проблемите на околните. Сега отново ще се свържат със себе си и ще осъзнаят какво им е нужно.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия