Кървавата луна в Скорпион разтърсва света на 4 зодии

Вижте кои са те

2022-05-13 18:00:00
Кървавата луна в Скорпион разтърсва света на 4 зодии
Снимка: Pixabay/2500529

На 16-и май ни очаква пълно лунно затъмнение в знака на Скорпион. Събитието се нарича още Червена луна или Кървава луна. Скорпионите са чувствителни, мистериозни, инати и много емоционални. Тяхната енергия ще повлияе на всички, а за някои събитието носи големи промени. Ето кои зодии ще разтърси, според "Elite Daily".

 


Телец

 

От началото на месеца мислят много за своята идентичност и като какви се показват на света. Сега ще осъзнаят какво трябва да пуснат и да оставят в миналото, за да продължат напред. Това ще е свързано най-вече с връзките им. Може да имат остаряло виждане за връзката, което вече не им помага и дори ги спъва. Или просто да ги е било страх да пуснат някого да си отиде - човек, когото вече са надраснали и с когото нямат бъдеще. Да обърнат внимание на това как се чувстват в компанията на определени хора по време на лунното затъмнение. Така ще си дадат отговори и ще видят с кои хора наистина си пасват, както и с кои могат да бъдат себе си.

 

Лъв

 

Те също трябва да пуснат някои неща и да ги оставят в миналото. Да сложат край. При тях това е свързано с дома и семейството. Лъвовете трябва да помислят как да пуснат да си отиде болката, която чувстват още от детството. Или да изоставят начин на живот вкъщи, който вече са надраснали. Може дори да се преместят в нов дом. Те не обичат промените, които не могат да контролират, но освен това копнея за нещо ново и различно отдавна. Ще осъзнаят кое ги е спирало и така ще могат да продължат напред. Чакат ги нови възможности в кариерата.

 

Скорпион

 

Лунното затъмнение ще повлияе най-много на тях. Традиционно разчитат много на своя самоконтрол, както и на това да са по-потайни, но това им пречи да създават дълбоки и значими връзки. А през тази година трябва да насочат енергията си именно към създаване на сериозни и силни връзки. Червената луна ги кара да пуснат болката, която толкова време таят в себе си, да си отиде, защото заслужават комфорт, мир и радост. Станали са много по-силни, справяйки се с трудонстите, но да помнят, че трудностите и пречките не определят кои са те като личности. Нека пуснат тези части от себе си, които са надраснали, за да не пречи това на отношенията им с другите.

 

Водолей

 

При тях на фокус са кариерата и имиджът. Що се касае до професионалната сфера - трябва да оставят някои неща да си отидат. Има нещо, което отдавна ги тормози - определена роля в работата, страх от това да бъдат забелязани и похвалени, желание за промяна в професионалния живот. Сега е време да се отпуснат и да позволят на промяната да се случи. Обикновено стоят в зоната си на комфорт, където усещат стабилност, но това невинаги им носи успех и радост. Сега е време да се отдадат на промените. Заслужават кариера, която много им харесва и ги кара да се чувстват пълноценни.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия