3 зодии, които глезят децата си

Вижте кои са те

2022-01-13 18:00:00
3 зодии, които глезят децата си
Снимка: Pixabay

Тези зодии обожават децата. Когато станат родители, те не могат да устоят на своите мъници и дават всичко за тях. Искат да ги направят щастливи, да ги карат да се усмихват, но понякога не усещат, че прекаляват, купуват им прекалено много скъпи неща, глезят ги и им позволяват почти всичко. Ето кои са зодиите, според "Times Of India".

 


Рак

 

Много любвеобилни зодии. Те са управлявани от Луната и често са наричани "майките на зодиака". Изключително грижовни и мили са, сякаш не могат да отказват. Искат всички около тях да са щастливи и добре, особено децата. Обичат силно и са доста емоционални, сред най-загрижените и обичливи родители са. Понякога даряват прекалено много обич и грижи и децата им стават разглезени. Малките свикват да получават всичко, винаги нещата да стават по техния начин и никой да не им се кара.

 

Лъв

 

Тези зодии държат на лукса и богатството, тези неща се излъчват от тях. Царе на зодиака са, искат това да си личи. Имат голямо сърце, много са щедри и живеят охолно. Вярват, че могат да постигнат всичко и се наслаждават на живота. Но това значи, че често глезят децата си със скъпи подаръци - дрехи, играчки, джаджи; и им подаряват невероятни преживавия и екскурзии. Така децата свикват да имат всичко и винаги да изпъкват. Лъвовете са прекалено отдадени на децата и ги обсипват с любов и изненади.

 

Риби

 

Водни знаци, които са много чувствителни и емоционални. Рибите са състрадателни, проявяват разбиране и обичат изключително силно. Те не се карат на децата, държат се с тях като с приятели, разбират ги и ги оправдават, прощават много лесно, дори големи бели. Дори забравят за тях. Това значи, че децата стават леко нахални, защото мислят, че всичко им се позволява и прощава и никога няма да бъдат наказани. Рибите са толкова мили и добродушни, че емоциите ги подвеждат и изпълняват всяко желание на детето, за да не го виждат тъжно. Имат големи сърца, но децата им са доста разглезени.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 години

kakvo po- hubavo ot 6tastlivite o4i4ki na detence ? kakvo zna4i glezeno dete ? du6ata si davam za dete v jivota si. po- hubavo ot tiah niama . nali za tova jiveem .a deteto triabva da ima detstvo , da e 6tastlivo i usmihnato ....


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия