Към какво е пристрастена всяка зодия?

Ето отговорите

2021-12-14 18:00:00
Към какво е пристрастена всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Всяка зодия си има своя слабост. Нещо, от което е много привлечена и от което не може да се откаже. Това е навик, хоби, любимо занимание и т.н. Вижте към какво са пристрастени зодиакалните знаци, според "Times of India".

 


Овен

 

Обожават да са пред телевизора, да гледат предавания и филми с чаша кафе в ръка. Освен това, те поемат големи рискове и обичат предизвикателствата.

 

Телец

 

Те много обичат да се гушкат и могат да стоят гушнати с партьора на дивана или леголто с часове. Харесва им да хапват нещо с него, да гледат филм, както и са фенове на СПА и масажите.

 

Близнаци

 

Тези зодии са много общителни и активни, доста пристрастени са към социалните мрежи. Постоянно постват, пишат коментари, четат нещо ново, търсят нещо в сайтовете.

 

Рак

 

Раците обичат животните и домашния уют. За тях раят е да стоят вкъщи, да гледат много филми и да гушнат котката си. Обожават да прекарват време с домашния любимец.

 

Лъв

 

Като истински звезди и кралски особи са. Тяхната страст е модата. Обожават да обикалят магазините, да купуват дрехи и аксесоари и винаги четат за най-новите тенденции. Искат да правят впечатление.

 

Дева

 

Тези зодии са спокойни и уравновесени. Обичат да остават сами с чаша вкусен чай и любима книга. Това е най-добрата комбинация за тях. Чаят е любимата им напитка.

 

Везни

 

Подобно на Близнаците, Везните са като залепени за телефона си. Но те не само скролват из социалните мержи, а и постоянно си пишат с някого, правят снимки, колажи, видеа и т.н.

 

Скорпион

 

Зодии, които обичат да си угаждат и да празнуват - тяхната слабост е алкохолът и често си пийват. Освен това, те са страстни и емоционални - обожават да се целуват, пристрастени са към дългите целувки.

 

Стрелец

 

Много големи приключенци. Чувстват се невероятно, когато пътуват и екскурзиите са тяхната слабост. Освен това, поемат рискове, тръгват на пътешествия неподготвени и опитват нови неща.

 

Козирог

 

Просто обожават да бъдат в леглото. Сериозни, отговорни и работливи зодии са, но обичат да лежат. Правят всичко там - хранене, четене, работене на лаптопа и т.н.

 

Водолей

 

Тези зодии са големи фенове на 2 неща - кучетата и аниметата. Или си играят с домашния любимец често, или почти всяка вечер гледат аниме.

 

Риби

 

Раят за тях са спането и лампичките. Рибите могат да спят по всяко време на деня и навсякъде. Харесва им да са в света на сънищата. Цветните лампички вечер и нощем им се струват приказни и ги обожават. Понякога могат да прекаляват с храната и напитките.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия