Нептун стана директен - как ще се отрази на зодиите?

Вижте прогноза

2021-12-02 18:00:00
Нептун стана директен - как ще се отрази на зодиите?
Снимка: Pixabay

От 25-и юни Нептун беше ретрограден в знака на Риби. Това причини доста обърквания и доведе до несигурност и нестабилност, но сега планетата отново е в директен ход - от 1-и декември. Ето как ще се отрази това на всяка зодия, според "Elite Daily".

 

Овен

 

През периода бяха леко замъглени и не изпълняваха ритуалите, чрез които да се грижат за доброто си здравословно състояние. Но от 1-и декември да очакват несигурността, която са чувствали, да започва да си отива по малко. Пак ще усещат мъгливостта и несигурността, но много по-лесно ще се справят с тях.

 

Телец

 

С дирестния Нептун Телците също ще се отърват от несигурността, но най-вече що се касае до връзките им. Те искат връзките им да са основен приоритет и това ще стане по-лесно от 1-и декември.

 

Близнаци

 

Тези зодии бяха леко заблудени и объркани през периода и сега нещата ще придобиват повече яснота. Енергията на директния Нептун ще им донесе повече креативност и ще могат да мислят извън кутията. Нека си позволят да мечтаят смело, дори да нямат всички отговори.

 

Рак

 

Беше им трудно да прилагат някои духовни практики, но сега в живота им ще има повече яснота. Ретроградното движение на планетата донесе нестабилност в живота им, но това им е помогнало да постигнат определени духовни цели.

 

Лъв

 

Ретроградният Нептун доведе до обърквания, отнасящи се до външната помощ, от която Лъвовете може да се възползват (заеми, пари, технически средства и т.н.). Хубавото е, че сега планетата внася яснота в живота им, така че ако са чакали субсидии или заеми, нещата ще се ускорят.

 

Дева

 

Чувстваха се нерешителни относно любовния си живот. За щастие, директният Нептун променя тази енергия около Девите. Сега те ще си припомнят, че трябва да се впуснат в творческата, непозната страна на живота, особено що се отнася до връзките.

 

Везни

 

Директното движение на Нептун ще премахне объркванията и несигурността, които са чувствали относно здравето си и доброто си състояние. Сега е чудесно време да си запишат час за преглед или да си създадат нови навици.

 

Скорпион

 

Несигурната енергия на Нептун невинаги пасва добре на Скорпионите. Това си пролича по време на ретроградното движение на планетата - проблеми за тях имаше  с начините на забавление, развлечение и с това как си угаждаха. С директното движение тези зодии ще станат по-големи идеалисти и това ще се отрази на нещата, които създават.

 

Стрелец

 

Тези зодии усещаха неяснота по отношение на живота вкъщи. Сега това приключва. Обикновено Стрелците изследват всичко извън дома, наблюдават света навън. Но сега ще направят обратното, ще погледнат назад и ще си създадат сигурност вкъщи.

 

Козирог

 

При тях комуникацията беше замъглена и неясна. Но от 1-и декември нещата започват да се разясняват. Вече за Козирозите става по-лесно да започнат да работят по новите си мечти и цели.

 

Водолей

 

Директният Нептун ще им помогне да разсеят мъглата около финансвото си състояние. Очаква ги повече яснота в живота и ще постигнат стабилност по парични въпроси, за която отдавна жадуват.

 

Риби

 

И те ще получат яснота, свързана с някои техни цели и идеи. Рибите бяха най-повлияни от ретроградното движение на Нептун, но сега ще могат да подсилят идеалистичните си възгледи и надежди и ще спрат да работят срещу тях. Време е да си позволят да мечтаят смело и да действат.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия