Сезонът на Стрелеца - какво чака всяка зодия?

Прогноза за периода

2021-11-24 18:00:00
Сезонът на Стрелеца - какво чака всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Сезонът на Стрелците започна на 23-и ноември и продължава до 22-и декември. Стрелецът е огнен, страстен и весел знак, което значи, че през периода ще се забавляваме много, ще живеем за мига, ще изследваме света около себе и ще се отдадем на приключения. Ето какво ви очаква, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Овните и Стрелците мислят по подобен начин, така че периодът носи на тези зодии повече смелост, увереност и жажда за живот. Може да планират пътуване до екзотична държава или просто град, в който не са били. Или да се отдадат на повече разходки и движение, да посетят нови кафенета и ресторанти. Чакат ги нови преживявания и запознанства с нови хора. Тези нови връзки може да не продължат дълго, но ще ги научат на нещо ново за света и себе си.

 

Телец

 

Животът им в спалнята става все по-горещ, благодарение на сезона на Стрелеца. Готови са да опитат нови неща с партньора. А необвързаните ще станат по-смели и ще пробват шанса си с човек, когото харесват. През периода осъзнават какво наистина интимността значи за тях. Самотните да внимават с кого флиртуват и разменят ласки - почти гарантирано е, че ще развият силни чувства към новия човек в живота си.

 

Близнаци

 

За тях този период е романтичен, такъв, в който имат желание да си намерят партньор, да се гушкат с него и да са постоянно заедно. Може да създадат сериозна връзка с човек, с когото са излизали скоро. Но може и да се сближат с някой приятел и той вече да им стане най-собър приятел; както и да намерят нови бизнес партньори. Ще разберат как определени връзки влияят на човека, който са те днес.

 

Рак

 

Работата, задълженията и изобщо животът ги карат да бързат, непрестанно да се трудят и да нямат свободно време. Вършат много неща наведнъж, ще са заети и натоварени. Раците мразят изненадите и обичат рутината, но сезонът на Стрелците ще им покаже, че са заседнали в коловоз. Ключът към успеха е да осъзнаят какво ги спира и да намерят нови начини да поправят рутината си; активно да водят по-здравословен начин на живот и да са по-продуктивни.

 

Лъв

 

Любовта е във въздуха! Романтиката, обичта, сексът и забавлението ще са на преден план за Лъвовете през периода. Сезонът на Стрелците обещава да е много вълнуващ за тези зодии. Обикновено изчакват тръпката им или потенциалните партньори да ги приближат, но сега Лъвовете правят първата крачка. Чакат ги страшно много нови преживявания и любовният им живот ще е страхотен.

 

Дева

 

Стрелците са известни като екстроверти и социални, но през този сезон Девите няма да са такива. Те ще предпочитат да стоят вкъщи, да гледат филми и да хапват пред телевизора. Това не е съвсем лошо - така ще си починат, ще се върнат към корените си, ще прекарат време със семейството и ще размишляват над всичко, което им се е случило скоро и как то ги е променило. Идеален период да релаксират и презаредят батериите. Когато дойде сезонът на Козирозите, ще са готови да превземат света.

 

Везни

 

Ще създадат много нови връзки и ще общуват с различни хора. И дори няма да е нужно да излизат толкова често или да ходят на много нови места. Просто ще се запознаят с нови съседи, ще имат гости, ще се виждат с роднини, с които отдавна не са се виждали и т.н. Може да опознаят по-добре някои свои познати. Изключително социални ще са, може да посетят нови ресторанти или интересни събития, да чуят различни мнения. През сезона събират доста нови знания.

 

Скорпион

 

Време е да се захванат с работа. Проектите, връзките и задачите, които започнаха през сезона на Скорпиона, сега стават още по-важни и значими. Сега е време да се фокусират върху това, което има най-голямо значение за тях и да работят, докато всичко това не стане най-добрата възможна версия. Нека завършат всички важни и големи проекти и презентации в работа. Очакват ги много големи неща. Ако си изиграят картите правилно, може през декември да получат повишение или бонуси.

 

Стрелец

 

Това е техният сезон и те са най-важни сега. Да помислят дълго и да си отговорят честно на някои неща - какво искат от живота. Дали по-хубава работа, дали нова връзка, дали слава, дали приятелство или да постигнат някои лични цели. Когато разберат, да започнат да сбъдват тези мечти, нека преследват това, което желаят. Да се захванат с това, сега имат късмет.

 

Козирог

 

Сега е време да спрат за малко и да се замислят върху живота си. Те са много активни и амбициозни, и когато не работят толкова и си дават почивка, се чувстват като провал. Но нека прекарат периода, като си почиват, медитират и като се фокусират над постигнатото до момента. Да празнуват победите си, дори малките. Винаги са толкова фокусирани над това да стигнат върха, но сега ще разберат, че пътуването е по-важно от дестинацията.

 

Водолей

 

Ако компанията им се е разпаднала и вече не виждат често някои познати и приятели, има добра новина за тях. През сезона на Стрелците ще създават нови връзки, ще намират нови приятели и социалният им живот отново ще е във възход. Ще изразяват себе си повече и ще намират хора, които ги вдъхновяват и които се радват на техните успехи, дори и на странностите им. Може да изгубят някои приятели, но ще намерят по-добри и лоялни.

 

Риби

 

Тези водни знаци ще са като звезди - под светлините на прожекторите и постоянно някой ще им обръща внимание, особено в работата. Лошото е, че ако са непохватни и се провалят, това веднага ще бъде забелязано. Но, ако се справят добре, стараят се и вършат чудесно работата си - всеки ще оцени това, което правят и ще ги похвали. Дори шефът им! Нека дадат най-доброто от себе си, може би ги чака повишение.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия