3 зодии, които не умеят да управляват добре парите си

Ето кои са те

2021-11-23 18:00:00
3 зодии, които не умеят да управляват добре парите си
Снимка: Pexels

Тези зодии не са сред най-финансово грамотните и рядко успяват да управляват добре своите ресурси. Понякога харчат прекалено много, друг път инвестират в неща, в които не бива, често и не могат да спестяват. Вижте кои са те, според "Indian Express".

 


Риби

 

Рибите просто не могат да спрат да харчат пари. Пазаруването е сред техните хобита и не могат да му устоят. Но не купуват само дрехи и аксесоари, обичат да ходят на пазар и за храна, книги, арт предмети, сувенири, мебели, козметика и т.н. Импулсивни са и веднага купуват нещата, които им хващат окото - така харчат много. В този момент не мислят дали могат да си го позволят, просто пазаруват всичко, което привлече вниманието им.

 

Близнаци

 

Знаете ли, че Близнаците са доста щедри? Те лесно раздават пари на хората около себе си - приятели, роднини, колеги. Затова, много често хората вземат назаем от тях. И тъй като тези зодии са жизнерадостни, спокойни и понякога лекомислени, другите изобщо не бързат да им връщат парите и не споделят в какъв срок биха го направили. Освен това, Близнаците харчат доста за забавления, купони, екскурзии, екстремни преживявания и т.н. Не следят финансите си.

 

Везни

 

Спокойни и мили зодии са, може да разчитате на тях, защото са добри приятели и лоялни. Но много често Везните харчат твърде много пари, без да усещат, и после бягат от отговорност. Те забравят, че трябва да спестяват за бъдещето и да мислят за важните неща - образование, сметки, такси. Обичат да се забавляват и да са с приятели, затова харчат доста за купони, кафета, кина и пътувания. Освен това, те също са шопинг маниаци и искат винаги са изпъкват с луксозни тоалети. Понякога губят пари, защото залагат.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия