Кървавата луна в Телец променя живота на 4 зодии

Ето кои са те

2021-11-18 18:00:00
Кървавата луна в Телец променя живота на 4 зодии
Снимка: Pixabay

На 19-и ноември ни очаква пълнолуние в знака на Телец. Това събитие в петък се нарича още Кървава луна. То ще донесе много страст, промени, вълнения и предизвикателства за някои от зодиите. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

 


Телец

 

Ще започнат да разбират по-добре себе си и ще осъзнаят истински кои са всъщност. Това пълнолуние има силата да промени живота им по големи и неочаквани начини. Може да им помогне да се освободят от ненужни връзки, задължения, работа и проекти, които са надраснали отдавна. Ще осъзнаят за кое вече не носят отговорност и ще оставят миналото в миналото. Готови са за следващия етап от живота си, сега се превръщат в нов човек.

 

Лъв

 

Ще осъзнаят за кое наистина искат и имат воля да се борят. Време е да се потопят в амбицията си и да открият кое е нещото, което силно желаят да постигнат. Нека повярват, че никой не може да им е шеф - сами знаят, че те са си единствените шефове. Ако не получават повишение, за което се надяват, нека започнат свой бизнес. Да не чакат друг да сбъдва мечтите им, а сами да работят за тях. Имат достатъчно мощ и сила, за да достигнат до мечтаната кариера.

 

Скорпион

 

Тези зодии ще разберат в какво състояние са връзките им. Ще видят, че отговарят само за своите действия и постъпки и могат да контролират само това. Кървавата луна ще им покаже колко силни са важните за тях връзки и дали наистина те ще останат в живота им. Може Скорпионите да кажат сбогом на определени хора, както и да се сближат с нови хора в живота си. Важно е да се отбележи, че връзките им се развиват, както и самите те - като личности.

 

Водолей

 

Очаква ги голяма и разтърсваща промяна в личен план.  Ще бъде нежно, свързано с дома или семейството. Водолеите може да усетят, че разбирането им за дом се променя. Ще имат нужда да се върнат към корените си, да се преместят в нов град/държава или просто да обзаведат по различен начин жилището си. Някои може и да осъзнаят, че вече искат да създадат семейство. Може да са малко тъжни, докато свикнат с големите промени и им стане комфортно. Нека си дадат време да се приспособят.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия