4 зодии, които вярват в духове

Вижте кои са те

2021-11-16 18:00:00
4 зодии, които вярват в духове
Снимка: Pexels

Част от хората са доста практични и си служат с логиката, вярват само на факти. Други са по-емоционални, ексцентрични, задават си въпроси са всичко около тях и се интересуват от непознатото, неизследваното и свръхестественото. Ето зодиите, които вярват, че духовете съществуват, според "Times Of India".

 


Близнаци

 

Близнаците са сладкодумни, любопитни, общителни, отдават се на приключения и са любознателни. Те могат да ви разкажат мното истории за свръхестествени неща и непознатото. Тръпката от това ги привлича и четат и слушат такива истории. Невинаги вярват напълно във всичко, но им е много любопитно да разберат повече неща относно тези теми, правят проучвания, събират знания и имат много теории относно духовете.

 

Лъв

 

Тези зодии са привлечени от паранормалното. От малки обичат да гледат страшни филми - за странни яления, убийства и духове. Те вярват в черната магия, кълнежите, астрологията и т.н. Тези теми са им много интересни, гледат предавания с такава насоченост, информират се и затова вярват в духове и други паранормални явления.

 

Везни

 

Това са хора, които са много привлечени от магията, заклинанията, предсказанията, врачуването. Опитват да не го показват, защото са спокойни, хармонични и мили хора, не искат да изплашат останалите или да бъдат обект на присмех. Но вярват в свръхестественото, във вълшебните случайности и в това, че някои мърти имат недовършена работа, затова се връщат на земята. Везните вярват повече в добрите магии и положителното.

 

Риби

 

Най-големите мечтатели и зодиите с най-голямо въображение. Те са емоционални, често фантазират и изследват непознатото, затова не е изненада, че паранормалното също ги влече. Често през деня си представят, че говорят с духове или усещат енергията на определени хора. Четат много истории за духове и паранормални явления. Любопитни са и мистериите са им в кръвта.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия