Новолунието в Скорпион носи късмет на 4 зодии

Вижте кои са те

2021-11-03 18:00:00
Новолунието в Скорпион носи късмет на 4 зодии
Снимка: Pixabay

На 4-и ноември ни очаква пълнолуние в знака на Скорпион. Това е време, наситено с емоции, тъй като Скорпионите са много чувствителни и страстни; но и ден, който отбелязва новото начало. Ето на кои зодии събитието ще повлияе положително, според "Elite Daily".

 

Телец

 

Дълго и дълбоко ще размишляват над връзките си. Вниманието им ще е приковано върху това да разберат какво искат от тези връзки. Това, което ще осъзнаят, ще ги мотивира да работят върху това да станат по-добри партньори. Ще работят над общуването си, правенето на компромиси и начина, по който реагират, когато имат конфилкт с партньора. Така връзката ще стане по-успешна. Някои може да започнат нова връзка.

 

Лъв

 

Имат нужда да чувстват, че принадлежат на себе си. За за израснат, трябва да се фокусират над собствените си необходимости и над корените си - нека направят това. Да помнят мястото от което са започнали, което ги е създало, но и да се грижат за мястото, на което са сега. Нека оценят това, на което ги е научила несправедливостта и да простят. Да използват опита си, за да създадат дома, за който винаги са мечтали и който заслужават.

 

Скорпион

 

Съвсем близо са до следващото си приключение. Обръщат нова страница и приемат радостно факта колко са израснали и колко много са се променили. Миналото винаги ще е част от тях, но то не трябва да определя къде отиват те сега. Да помислят кое заема централно място в живота им в този миг и да се отдадат на него - чрез любов, енергия, полагане на усилия. Така ще опознаят по-добре себе си и ще разберат какъв потенциал имат.

 

Водолей

 

Може да започнат да развиват кариера, която наистина има голямо значение за тях и им дава смисъл. Чувстват, че професионалните им цели и интереси се променят. Може да е леко плашещо, защото изоставят старите си амбиции, но това е част от пътя им. Не всичко върви по план - изникват неочаквани възможности, неочаквани пречки и промени, които ги карат да виждат нещата по нов начин. Нека оценят това.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия