3 зодии, които умират да бъдат глезени

Вижте кои са те

2021-11-05 18:00:00
3 зодии, които умират да бъдат глезени
Снимка: Pexels

Да бъдат глезени и обгрижвани е истински рай за тези зодии. Те не са сред най-самостоятелните, обичат да има някой до тях, той да ги глези, да им купува разни неща, да им готви, да ги радва с изненади и жестове, да им организира пътувания. Тези зодии искат да се чувстват обичани, нужни и да знаят, че някой е загрижен за тях. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

 


Овен

 

Овните просто са свикнали всичко да става по техния начин; да получават това, което искат. Понякога те не отдават такова значение какво се хареса на другите и какви са интересите на близките им, а просто са разглезени и поставят на първо място своите нужди и занимания. Огнени зодии са, горди и с его. Когато видят, че някой им прави големи изненади и наистина се интересува от тях, обгрижва ги - те го оценяват и хвалят.

 

Рак

 

Те обичат с цялото си сърце и са много чувствителни. Изключително емоционални и грижовни зодии - самите те правят много хубави жестове, интересуват се от близките и ги радват с подаръци, помагат им. Харесва им мисълта някой да прави за тях същото - да приоритизира техните нужди, да се грижи за тях и да ги глези. За тях това е любовта и копнеят за партньор, който показва, че ги обича, цени, пази и бди над тях.

 

Стрелец

 

Стрелците са като разглезени малки деца. Те са безгрижни, весели, не мислят много за последствията, действат импулсивно и не се страхуват. Не позволяват никой да стои на пътя им и държат на своето. Свикнали са да омайват с чара си и сладките си приказки, така приятелите, роднините и партньорът им винаги им угаждат и ги глезят; прощават им всичко. Насърчават близките да се грижат за тях и да ги обсипват с изненади.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 години

ne bih kazala 4e umiram da sum glezen 4ovek , i ne sum fanati4na na tema vsi4ko da e po moia na4in , no ne kria 4e mi e priatno kogato usetia 4e drugi me gleziat .i sum blagodarna 4e se se6tat da go dopusnat spriamo men


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия