Край на ретроградния Юпитер - как ще се отрази на зодиите?

Вижте прогноза

2021-10-20 18:00:00
Край на ретроградния Юпитер - как ще се отрази на зодиите?
Снимка: Pixabay

Юпитер започна ретроградното си движение на 20-и юни и така имахме възможност да се фокусираме над вътрешния си свят и над растежа си като личности. Сега планетата на късмета отново стана директна - от 18-и октомври. Това ще донесе късмет за някои зодиакални знаци и промени за всички. Ето каква е прогнозата, според "Elite Daily".

 


Овен

 

Ретроградният Юпитер поиска от тях да помислят отново с какви хора се обграждат и да си направят изводите. Вероятно са премахнали някои хора от живота си, а и от 18-и октомври ще канят в света си само хора, на които могат да разчитат и с които могат да имат здравословни отношения.

 

Телец

 

Телците бяха подканени да забавят малко темпото и да проследят стъпките, които са направили. Сега отново ги чака прогрес. Идеално време да намерят нова работа, такава, за която отдавна се замислят; или пък да поискат повишение. Чака ги растеж, ретроградният Юпитер ги подготвяше за него.

 

Близнаци

 

Ретроградният Юпитер ги е накарал да са по-малко активни в търсенето на информация. Но сега отново е директен и Близнаците усещат, че нещата около тях се раздвижват. Нека си спомнят, че знанието е сила, но трябва да могат адекватно да смилат информацията и да вземат поуки, така че да намалят темпото.

 

Рак

 

Поставянето на граници е нещо трудно за Раците, но ретроградният Юпитер им отвори очите. Това да поставят граници и да казват "не", не ги прави по-малко грижовни и услужливи. Това е важно за всичките им връзки. Скоро ще им е по-лесно да приложат наученото в действие.

 

Лъв

 

Ретроградните движения на планетите карат Лъвовете да забавят топката. Ако им се струва, че любовният им живот е бил в застой, скоро ще има раздвижване. Трябва да намерят баланса между нуждата си да изразяват себе си и обръщането на внимание на партньора. Ще схванат как да стане това.

 

Дева

 

През периода Девите работиха върху ежедневните си навици, свързани с грижа за себе си. Ще направят още по-голям прогрес, когато Юпитер стане директен. Трябва да имат търпение, но да знаят, че усилената работа никога не загуба на време. 

Везни

 

И при тях може да е имало известен застой и малко скука в романтичния живот. Сега нещата се оправят и ще има раздвижване. По време на ретроградния Юпитер те имаха време да поспрат за малко и да разсъждават върху връзките си и интимността. Сега най-накрая ще могат да се забавляват.

 

Скорпион

 

Да очакват прогрес в живота вкъщи, когато Юпитер стане директен. Това ще е страхотно време да се преместят на ново място или да канят роднини вкъщи. Най-накрая отново ще се чувстват добре в дома си и ще им е комфортно.

 

Стрелец

 

Периодът поиска от тях да преоценят как споделят знанията си. От 18-и октомври те отново ще се чувстват като себе си. Сега е прекрасно време да споделят това, което са научили през последните месеци. Хората около тях ще ги слушат с интерес.

 

Козирог

 

Ще има добро развитие по въпросите, свързани с финанси. Козирозите изгубиха надежда по време на ретроградния Юпитер, но през периода оцениха нещата, които имат, а преди са им липсвали. Сега ще се радват на ръст във финансите и богатство.

 

Водолей

 

Ретроградният Юпитер ги накара да пораснат и да помъдреят. От 18-и октомври това започва да си личи все по-добре. Най-накрая вътрешният им свят и външният свят ще бъдат в синхрон и те ще продължават да растат като личности.

 

Риби

 

Психичното здраве беше топ приоритет на Рибите в последните месеци. Може да са се чувствали леко изолирани, но поне са опознали себе си доста по-добре. Сега те ще израснат като личности и ще могат да разчитат на себе си. Здравословните навици, които са си създали, много ще им помогнат.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия