Пълнолунието в Овен влияе силно на 4 зодии

Вижте кои са те

2021-10-19 18:00:00
Пълнолунието в Овен влияе силно на 4 зодии
Снимка: Pexels

На 20-и октомври, сряда, ни очаква последното пълнолуние преди страшния празник Хелоуин. То ще бъде в знака на Овен Напрежението се покачва и около нас може да има хаос, тъй като ще има доста разкрития за живота ни. Ето кои зодии ще са най-афектирани от събитието, според "Elite Daily".

 

Овен

 

Пълнолунието ги кара да се фокусират над себе си. Може да съвпадне с някои огромни промени, които се появяват по много различни начини. В крайна сметка, тези промени са символични - те показват колко много са се развили Овните и как са израснали като хора. Никой не остава един и същ човек завинаги и това е хубаво нещо. Стоенето на едно място означава, че няма растеж. Нека Овните предизвикат себе си и се стремят към нови върхове - знаят, че го искат.

 

Рак

 

Кариерният им път отива в различна посока и Раците приемат това, дори се радват. При тях пълнолунието носи големи промени именно в кариерата. Може да се насочат към нова професия или да помислят отново над какво точно работят толкова усилено. Да се запитат какви са истинските им амбиции и какво искат да постигнат. Да се фокусират над това, което наистина ги прави щастливи и което ги кара да се чувстват пълноценни.

 

Везни

 

Най-сетне ще се помирят с това как връзките им са се развили. Може да научат много нови неща относно това какви са те като партньори, какво търсят във връзките и как да намерят хора, с които си пасват повече. Везните често се фокусират над връзките и те са много важни за тях. По време на пълнолунието ще осъзнаят доста неща за тях. Когато хората им кажат какви са, нека им повярват. 

 

Козирог

 

Ще осъзнаят доста неща за личния си живот. Може много неща да се случват "зад кулисите". По време на пълнолунието Козирозите може да разберат от какво се нуждаят, за да се почувстват по-комфортно и сигурно. Събитието ги вдъхновява да се върнат към корените си, да се сближат отново с хората, които обичат и да декорират по различен начин дома си. Да не подценяват тези неща.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия