3 зодии, които обичат драмата

Ето кои са те

2021-11-17 18:00:00
3 зодии, които обичат драмата
Снимка: Pixabay

Тези зодии не понасят скуката. Те са страстни, палави, обичат да си играят с огъня. Понякога реагират прекалено емоционално, забъркват се в проблеми и обичат да създават драма около себе си. Шумни са, преувеличават и се забелязват винаги. Вижте кои са те, според "Times Of India".

 

Овен

 

Това са зодии, които си мислят, че ако създават сценки и драма около себе си, така могат да постигнат баланс между професионалния си и личния си живот. И така ще бъдат забелязани. Всеки ще разбере какво им е, с какво трябва да се справят и ще е по-снизходителен към тях. Много са страстни и импулсивни, не мислят за последствия. Мислят, че да направят драма от нещо е постижение.

 


Рак

 

Много чувствителни и уязвими зодии. Реакциите им са бурни, приемат всичко прекалено тежко и навътре, създават от мухата - слон. Преувеличават болката си и приемат много неща за трагедия. Те често плачат, вайкат се и правят сценки, за да получат съчувствие и да може нещата да се обърнат в тяхна полза. Така получават повече подкрепа и съжаление.

 

Козирог

 

По принцип, тези зодии изглеждат много стабилни, сериозни, резервирани, а и често са мълчаливи. Но тайнично се наслаждават на драмата. Най-вече, създават сценки, когато искат да постигнат нещо в службата, защото кариерата е най-важна за тях. Преувеличават, реагират остро, прехвърлят вина и така успяват да свършат това, което искат и другите се съгласяват на техните условия.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия