3 зодии със смели сърца

Вижте кои са те

2021-10-13 18:00:00
3 зодии със смели сърца
Снимка: Pixabay

Тези зодии не се спират през нищо! Те са решителни, целеустремени, готови да се борят и не оставят трудностите да ги сломят. Впускат се в битки, рискуват и защитават себе си и близките си. Изправят се срещу предизвикателства. Ето кои са те, според "Bustle".

 


Овен

 

Управлявани са от Марс - планетата, която им дава кураж. А и са огнени зодии - много страстни, ентусиазирани, готови за борба. Имат мнение, искат то да се чуе и се показват като безстрашни. Първи в зодиака са, което е символично - не се страхуват да опитват нови неща и да се изправят пред предизвикателства. Копнеят за победа и са амбициозни и решителни. Овните са много смели зодии, хвърлят се в битката, без много да мислят, дръзки са. Поемат рискове, защото обичат тръпката.

 

Лъв

 

Царете на зодиака - няма как да бъдат страхливци! Смели и хладнокръвни са, като истинските лъвове. Много са уверени, леко горделиви и не се плашат, дори когато са в опасност - това ги прави герои и затова другите ги приемат като лидери. Лъвовете знаят как да запазят спокойствие и да победят. Управлява ги Слънцето, което ги прави толкова сигурни в себе си и силни личности. Използват всяка възможност, която видят, смело се впускат в предизвикателства и вярват в себе си. Продължават напред и имат кураж.

 

Скорпион

 

Няма много неща, които могат да изплашат Скорпионите. Те харесват филмите на ужасите, страшните митове и легенди и са привлечени от окултното и мрака. Управлявани са от Плутон, планета, свързана с мистичното и тъмната страна на живота. Тези зодии разбират, че няма нищо постоянно и всичко се мени. Затова, поемат смело рискове, без много да мислят. Особено, ако това ще помогне на развитието им. Не позволяват на страха да им попречи да се наслаждават на живота и имат кураж.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 години

i na men ne lipsva kuraj , kogato se boria za liubimi hora . vsi4ko davam za da vidia usmivka v o4ite na skupite mi na surceto i obi4ani hora- goliamoto i malkoto liubimi blizna4eta


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия