3 зодии, които често се чувстват некомпетентни

Вижте кои са те

2021-12-10 18:00:00
3 зодии, които често се чувстват некомпетентни
Снимка: Pexels

Тези зодии имат ниско самочувствие. Те са много критични към себе си, не се ценят достатъчно, ядосват се, когато не знаят нещо. Когато са в компания с интелигентни хора, те се чувстват неадекватни и некомпетентни. Искат да знаят и разбират от всичко, което е невъзможно. Ето кои са те, според "Times Of India".

 


Рак

 

Раците премислят нещата прекалено много. Те проверяват едно нещо по няколко пъти, не искат да пропускат нищо. Постоянно се страхуват, че могат да направят грешка и не могат да те отпуснат. Вечно са на ръба, натъжават се, когато сами не са се сетили за нещо или не знаят нещо, което околните знаят. Имат ниско самочувствие и често се самосъжаляват.

 

Стрелец

 

На пръв поглед Стрелците изглеждат много уверени в себе си, тъй като са весели, общителни, душата на компанията, пътуват много и се отдават на приключения. Но, макар и тайно, те страдат от комплекси и имат ниска оценка за себе си. Когато слушат другите да говорят за нещо, от което не разбират - депресират се. Не са уверени в способностите си и понякога се чувстват незначими.

 

Риби

 

Много чувствителни зодии, които приемат тежко и емоционално загубите и провалите. Рибите са различни от повечето хора - по-уязвими, по-големи мечтатели, с богато въображение, по-наивни. Затова, често не се чувстват на място и им е трудно да повярват в себе си и силата си. Смятат, че не могат да се впишат, защото им липсват определени качества и знания.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 години

az su6to 4esto imam use6tane za neuverenost i tova me stresira. dokato ne sum sigurna v tova koeto mi se slu4va ili koeto tursia .....niama kak da sum kompetentna i uverena.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия