Ретрограден Хирон - какво чака зодиите?

Вижте прогноза

2021-07-20 18:00:00
Ретрограден Хирон - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay

Планетоидът Хирон започна ретроградното си движение в Овен на 15-и юли. И то ще продължи до 19-и декември. Ето какво предстои да се случи на зодиите през тези 5 месеца, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Нормално е понякога да не се чувстват добре. Ретроградният Хирон е в техния знак и иска те да бъдат искрени към себе си и към околните. Позволено им е да чувстват това, което чувстват. Но нека не позволяват лошите чувства да влияят поведението им. Да не губят своята почтеност, да пазят здравето и вътрешния си мир.

 

Телец

 

Нуждаят се от някакъв завършек, за да продължат напред. Ретроградният Хирон иска да се освободят от капаните на мисленето за непочтени неща, от вредните и лоши навици, може би дори от връзките, които вече не вървят. Когато го направят, Вселената ще ги възнагради с нещо по-добро.

 

Близнаци

 

Понякога трябва да останат сами, за да разберат къде принадлежат. Понякога това да принадлежат някъде е парадокс. Не е нужно винаги да са на партитата, да се съгласяват с това, което другите правят и казват, да мислят като тях - за да принадлежат в тяхната среда. Може да защитават своите вярвания, дори да са сами, и така приятелите да ги окуражават да са себе си.

 

Рак

 

Да се замислят какво значи силата в работния им живот. Ретроградният Хирон иска да осъзнаят, че силата им идва отвътре. Как оформят начина, по който да дейсстват - това е ключов фактор за професионалния им успех. Да споделят знанията и мъдростта си с колегите, за да се сбъднат мечтите им в работата.

 

Лъв

 

Трябва да знаят, че не е толкова важно да търсят нови пейзажи и гледки, а да могат да погледнат на света с различни очи. Ретроградният Хирон иска от тях да се върнат към познатото, но да го видят от нова перспектива. Така ще осъзнаят какво е било скрито от тях толкова дълго време.

 

Дева

 

Нека си позволят другите да ги видят. Да премахнат бронята, поне когато са около хората, на които вярват. Позволено им е да не са перфектни, да са уязвими и да са разхвърляни, объркани. Това няма да промени истината - че те заслужават любов и да намерят своето място.

 

Везни

 

Връзките са пълни с противоречия. Ретроградният Хирон напомня на Везните, че различията и споровете не трябва да са неща, от които те трябва да се плашат. Просто трябва да разберат гледната точка на другия и да се уверят, че партньора отделя време, за да разбере тяхната.

 

Скорпион

 

Нека грижата за себе си сутринта да им стане приоритет. Ретроградният Хирон иска от тях да си създадат навици, които помагат за по-доброто им емоционално, психическо и духовно здраве. Ако сутрин отделят повече време за грижа за себе си, през деня ще се чувстват много по-добре.

 

Стрелец

 

Трябва да знаят, че заслужават да изпитват радост и любов, както и да намерят мястото си в света. Събитието иска от тях да идентифицират местата, на които показват своята перфектност, на които се сравняват с другите, на които угаждат на околните, на които показват свои таланти.

 

Козирог

 

Да се замислят какво значат за тях дома и семейството. Ретроградният Хирон иска от тях да помислят как да се излекуват и да преодолеят семейните проблеми; как да спрат с поведението, което не води до нищо хубаво. Да осъзнаят, че домът означава и да приемат себе си. Ако се приемат каквито са, ще намерят дом, семейство и приятели.

 

Водолей

 

Космическото събитие ще ги накара да се замислят върху начина, по който общуват и слушат другите. Нека приоритети им бъдат доверието и саморазкриването, когато говорят за себе си и това, което чувстват. Хората трябва да ги опознаят, но нека не забравят и за някои граници.

 

Риби

 

Рибите трябва да помислят какво значи сигурността за тях. Ретроградният Хирон иска от тях да определят какви са ценностите им и да действат спрямо тях. Сигурността за тях трябва да е да знаят, че наистина са такива, каквито казват. Защото действията ги издават. Период, в който могат да подобрят финансовите си навици.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 години

tova ne e istina . cial jivot i o6te polovin godina da prpikavam teritoria ,.....i vse taka da sum sam 4ovek ....da 4akam golemia mi liubim bliznak ....


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия