Новолунието в Рак променя живота на 4 зодии

Ето кои са те

2021-07-08 18:00:00
Новолунието в Рак променя живота на 4 зодии
Снимка: Pixabay

На 9-и юли ни чака новолуние в знака на Рак - интуитивна, грижовна и състрадателна зодия. Събитието ще донесе промени за някои зодии и те ще чувстват най-силно влиянието му. Вижте кои са, според "Elite Daily".

 


Овен

 

Те ще създават дома и уюта, който винаги са искали. Новолунието изважда на фокус личния им живот. Окуражава ги да се вгледат в най-съкровените и лични неща. Могат ли да усъвършенстват връзките си с хората, на които имат най-много доверие? Могат ли да направят дома си по-комфортно и уютно място? Да помислят върху тези неща. Може да трябва да се освободят от багаж от детството - и преносно, и буквално.

 

Рак

 

Растат като личности и осъзнават това. Новолунието е в техния знак, а освен това Луната ги управлява. Тези зодии ще се фокусират над себе си. Ще приветстват това колко са пораснали като личности, ще оставят старото си аз в миналото и ще покажат новото. Никой не остава един и същ човек цял живот. Това новолуние е символично, ще видят всички красиви начини, по които те самите се променят и новото начало е пред тях.

 

Везни

 

Поставят си високи цели, що се отнася до кариерата. Да дадат воля на амбициозната си страна. Ще бъдат окуражени да вземат власт над бъдещето си и да впечатлят много хората около себе си. Нека мислят за себе си като много способни и уважавани хора в своята сфера. Новолунието им показа пътят към успеха. Да се насочат към кариерата, която винаги са искали.

 

Козирог

 

Връзките им влизат в нова ера. Новолунието може да е начало на специална връзка с друг човек. Събитието ще им помогне да подобрят и заздравят вече съществуващи връзки, и ще ги окуражи да създават нови. Ще им помогне да пуснат връзки и хора, които нямат място в бъдещето им. Да слушат, когато хората им обясняват кои са всъщност.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия